Čime se bavimo?

FEST – Auto škola je otvorena početkom 2018. godine, profesionalno iskustvo instruktora sa preko 25 godina u obuci, Srđana Đurića i Dragana Stojanovića, kao mišljenje mladih kadrova Marka Radulovića i Mihaila Dumića koji svojim zalaganjem i trudom čine uspešan tim.

Višegodišnje iskustvo, stručno znanje i tolerancija su naše glavne odlike.

Vozačku obuku sprovodimo u skladu sa zakonom o saobraćaju i važećim propisima. Pomno pratimo sve novine u izmenama i dopunama zakona o saobraćaju, kako bi se na vreme prilagodili i kako bi naše polaznike na vreme instruisali.

Nova pravila vozačke obuke su od skoro donela velike promene u rad auto škola. Pobrinuli smo se da naši polaznici borave u prijatno opremljenim učionicama za teorijsku nastavu, sa svim potrebnim didaktičkim sredstvima.

FEST – Auto škola – Kategorije:

Višegodišnje iskustvo u vozačkoj obuci nas uči da je strpljenje temelj kvalitetnog rada sa kandidatima tokom vozačke obuke. Koje sve obuke za polaganje organizujemo Pružamo uslugu vozačke obuke za A, A2, B i od skoro i za BE kategoriju (za vozilo sa prikolicom).

Najveće interesovanje u našoj školi je za izuzetno kvalitetnu obuku za B kategoriju vozačke dozvole. Na prvom razgovoru u auto školi, prilikom upisa, polaznik će biti detaljno informisan o svim dokumentima koje treba da pribavi, postupku vozačke obuke i polaganju vozačkog ispita.

Naši polaznici imaju svesrdnu podršku Auto škole Fest u svim segmentima vozačke obuke. Polaznici za polaganje za B kategoriju vozačke dozvole mogu da pohađaju obuku sa navršenih najmanje 16 godina, dok za polaganje moraju da sačekaju 17. rođendan. Javljaju nam se sve generacije polaznika i mi im maksimalno izlazimo u susret kada su u pitanju termini, ali i stil učenja.

Sistematična vozačka obuka, sa obiljem primera iz prakse, najpre teorijska, a potom i praktična, omogućila je velikom broju vozača da bez bojazni i potpuno bezbedno vozi automobil. Dobro edukovan vozač je i bezbedan vozač, pre svega, zato što dobro razume saobraćajne situacije u kojima se nalazi.

Da bi vaš utisak o Auto školi Fest bio potpun pripremili smo vam i vrlo pristupačne cene vozačke obuke. Takođe, pružamo mogućnost plaćanja časova vožnje u više mesečnih rata.

POD SLOGANOM – DOĐI, UPIŠI SE I OSVOJI SMART ZA SVOJ DOBAR START!

Trudimo se da budemo drugačiji, jedinstveni. Auto škola FEST je prva auto škola na ovim prostorima koja sprovodi ovakav vid motivacije za svoje buduće kandidate.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
“A” KATEGORIJA /
“A2” KATEGORIJA /
“B” KATEGORIJA /
“BE” KATEGORIJA /

Video prezentacija