Green auto logo
Green Auto Cover

Čime se bavimo?

Grin Auto – auto škola je osnovana pre 20. godina. Za sve ovo vreme koliko smo prisutni na ovom tržištu kroz ruke naših licenciranih saobraćajnih inženjera i instruktora proslo je više hiljada kandidata. Ponosni smo što od svih njih stiže mnoštvo novih prepuraka, što samo govori da su zadovoljni i kao ljudi i kao vozači. Green Auto – auto škola sadrzi kadrovi  koji su uvek na dodatnim edukacijama i njihovo profesionalno usavršavanje nama je osnovni cilj, jer samo tako održavamo visoku prolaznost i izuzetan kvalitet po kome smo tolike godine poznati .

Grin Auto – auto škola održava teorijsku nastavu u manjim grupama gde svako može da zatraži objašnjenje za ono što mu nije jasno i da uz pomoć najsavremenijih tehničkih pomagala lako i samouvereno dodje do vozačke dozvole. Da bi naši budući vozači bili sveobuhvatno obučeni, mi stalno menjamo i osavremenjavamo naš vozni park. Tako smo od marta meseca uveli dva luksuzna nova vozila Mercedes A klasa i BMW 520 d. Ne samo obuka već i ogromno zadovoljstvo dok vozite ova dva izuzetno moćna, ali u isto vreme bezbedna vozila.

Sigurno, uz veliku dozu uživanja u vožnji što mi smatramo veoma bitnim i naši iskusni instruktori se uvek trude da od straha i napetosti od vožnje ne ostane ni jedan, jedini delić. Grin Auto – auto škola neće reči da je najbolja auto škola, nego samo ona koja se daje do maksimuma da budući vozači sigurno voze i svoje roditelje, i svoju decu i paze na druge učesnike u saobraćaju kao i na sebe.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
AM kategorija /
A1 kategorija /
A2 kategorija /
A kategorija
B kategorija /
C kategorija /
D kategorija /
F kategorija /
M kategorija /