Tim logo
tim cover

Čime se bavimo?

Tim – auto škola je osnovana u Kragujevcu od 05. 10. 1994. godine, i može se pohvaliti tradicijom dugom 25 godina. Osnivač Centra za obuku vozača TIM d. o. o. je Spasić Marica .

Od osnivanja škole, pa sve do danas, obučili smo više hiljada kandidata za AM, A1, A2, A, B, C i CE kategorije.

Od 09.12.2013. ponosni smo vlasnici licence po novom zakonu.

Ono što nas izdavaja iz mase drugih auto škola, jeste to da smo se potrudili da naši kandidati svoju obuku vrše pre svega na novim, ekskluzivnim, urednim, klimatizovanim vozilima, sa najnovijom tehnologijom kao što su ABS, ESP, ASR i mnoge druge savremene tehnologije. Pored vozila koja su adut naše škole, izdvajamo se i po tome što koristimo najsavremenije metode učenja i provere znanja naših polaznika, za što bolje i lakše usavršavanje teorijske obuke. Obezbedili smo svim polaznicima priručnike i ostala učila, kao i besplatno korišćenje naše web aplikacije za proveru znanja i učenja.

Dugogodišnjim radom, stekli previše iskustva i profesionalizovali svoj kadar sa kojim smo ostvari zavidne rezultate na teritoriji cele zemlje, mnogo je razloga da nam ukažete poverenje jer mi smo tim koji dobija!

Tim – auto škola koristi sledeća vozila. Za kategoriju AM do 49 kubika motor koji koristimo je Sprint Grido, A1 – Piagoo 125ccm, A2- Piagoo Beverly  B500ccm, A- kawasaki zr7.

U Auto školi sklapate Ugovor kojim je regulisan način obuke i način sprovođenja i organizovanja  polaganja ispita. Za sklapanje Ugovora je potrebna lična karta, a za maloletna lica je potrebno i prisustvo jednog od roditelja za potpis Ugovora. Za upis nije potrebno lekarsko uverenje. Ono vam je potrebno je za početak praktične obuke.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
A1 kategorija /
A2 kategorija /
A kategorija /
AM kategorija /
B kategorija /
C kategorija /
CE kategorija /

Video prezentacija