Čime se bavimo?

Monca Prima – Auto škola osnovana je 2007. godine u Beogradu. Nalazi se na Crvenom Krstu (Vračar). Mi smo prijateljski i ambiciozan tim, koji pruža visok kvalitet obuke. Naš kvalitet se oslikava u timu profesionalnih instruktora sa višegodisnjim iskustvom u obuci kandidata, koji će Vam nesebično preneti svoje znanje i pomoći da postanete savesni i sigurni vozači, kako bi doprineli većoj bezbednosti saobraćaja.

Poverenje kandidata i visoka prolaznost na ispitima vožnje daju nam podstrek da se i dalje razvijamo i budemo još bolji!

Nadamo se da će Vam vreme koje budete proveli sa nama biti interesantno i prijatno, a iznad svega želimo Vam puno sreće i uspeha u prevazilaženju prepreka na putu do vožacke dozvole.

Monca Prima – Auto škola – Teorijska obuka:

Auto škola Monca Prima koristi interaktivnu tablu koja omogućuje svim polaznicima lakše i brže učenje saobraćajnih pravila.

Interaktivna tabla, takođe, omogućuje maksimalno učešće polaznika u teorijskom delu nastave. Ovaj vid učenja saobraćajnih propisa je odavno prisutan u Evropi, a mi smo prva auto škola koja ga je uvela u Srbiji.

Za vas smo pripremili i domaći zadatak, preuzmite online testove kako biste bili sigurni na ispitu!

Praktična obuka u auto školi Monca Prima:

Automobili na kojima ćete stići do vozačke dozvole su Seat Ibiza, Seat Leon, Citroen C3 i Golf VI.
Kao predstavnici City car klase ovi automobili su idealni za snalaženje u centru Beograda.

Instruktori auto škole Monca Prima će vam pomoći da savladate izazove gradske vožnje, kako bi postali bezbedni i sigurni vozači i lakše stekli iskustvo neophodno za dobijanje vozačke dozvole.

Polaganje ispita za B kategoriju:

Praktični ispit za B kategoriju se sastoji iz:

-Upravljanja vozilom na uređenom poligonu za praktičnu obuku
-Upravljanja vozilom u saobraćaju na javnom putu
-Prijava i uplata ispita se vrši najkasnije 8 dana pre zakazanog termina u prostorijama auto škole
-Za informacije o terminima polaganja kontaktirajte auto školu.

Kandidat slučajnim izborom, elektronskim putem, bira jedan ispitni zadatak. Nakon upoznavanja sa trasom odnosno relacijom ispitnog zadatka kreće ispit. Početak i kraj ispita je na poligonu auto škole, kod Hale Pionir.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
“B” KATEGORIJA /