zeleni signal-logo
zeleni signal - cover

Čime se bavimo?

Zeleni Signal – auto škola je prva privatna auto škola u Kragujevcu a druga u Srbiji, osnovana 1991. godine. Kao najstarija, Zeleni Signal – auto škola može i da se pohvali sa preko 20.000 uspešno obučenih kandidata.

Iskustvom i motivacionim radom naših instruktora naučićete odlično da vozite.

Savremenim predavanjima dobićete odlične ocene na teorijskom ispitu. Uz naš rad i Vašu volju, doći ćete lako do vozačke dozvole i postati profesionalac za volanom, što je najbitnije za kompletnu bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Možemo da se pohvalimo visokom prolaznošću kandidata. Naši učenici imaju 97% šanse da polože teorijski i praktični ispit iz prvog pokušaja. Svakog kandidata analiziramo posebno i shodno njegovim predznanjem i sposobnostima prilagođavamo predavanja i obuku.
Najmodernijim tehnikama učenja približićemo kandidatu maksimum neophodnog znanja. Ovim komunikacijama garantujemo uspeh i samostalnost. Svaki upisani kandidat dobija besplatan udžbenik. Zapošljeni profesori i instruktori sa pojedinačnim iskustvom preko 25 godina u ovoj oblasti će na neobičan i zanimljiv način preneti znanje kandidatima.
Obukom kandidata smo postigli povratnu informaciju u smislu zadovoljstva drugih učesnika u saobraćaju jer su naši kandidati savesni i kulturni vozači koji brinu o bezbednosti svih, a posebno dece.
Svakog kandidata analiziramo posebno i shodno njegovim predznanjem i sposobnostima prilagođavamo predavanja i obuku. Naši kandidati će doživotno, u svakom trenutku moći da zatraže Online pomoć. Rešićemo svaku dilemu ili saobraćajnu situaciju i posle završene obuke. Naši kandidati nikada nisu učestvovali u teškim saobraćajnim nezgodama kao vozači. Naši kandidati ne voze sporo. Naši kandidati voze bezbedno.
Zeleni Signal – auto škola poseduje multimedijalna rešenja koja će kandidatu omogućiti i olakšati prihvatanje znanja i veština.
Pravi izbor za vas i vašu decu je naša auto škola.
  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
B kategorija /

Video prezentacija