floyd logo
Floyd cover

Čime se bavimo?

“FLOYD” je auto škola sa dugogodišnjom tradicijom. Za naših 28 godina rada, pomogli smo velikom broju ljudi da postanu sigurni i sposobni učesnici u saobraćaju. Ukoliko se i vi spremate da naučite da vozitie, naši licencirani instruktori i moderan vozni park stoje Vam na raspolaganju.

Floyd – auto škola se bavi obukom kandidata za vozače A1, A, B kategorije, ADR sertifikat kao i doobukom vozača, koji već poseduju vozačku dozvolu.
Posedujemo najkvalitetnija vozila u gradu. Možemo se pohvaliti visokim kvalitetom obuke koju sprovode visoko obrazovani instruktori i saobraćajni inženjeri sa višegodišnjim iskustvom rada u obuci.

0%
ZADOVOLJNIH POLAZNIKA
0
INSTRUKTORA
0
MODERAN VOZNI PARK

Prilikom teoretske pripreme literatura je besplatna za sve naše kandidate (40 časova), upotrebljavaju se računari sa savremenim interaktivnim testovima i simulacijom polaganja vozačkog ispita.Kod nas možete i kupiti multimedijalni interaktivni CD za obuku i polaganje vozačkog ispita čak i ako niste naš kandidat. Sa ponosom možemo reći da su iza nas na hiljade zadovoljnih kandidata, sada već vozača, i na stotine hiljada pređenih kilometara. Pružamo vam znanje koje će Vam koristiti tokom celog života. Kod nas možete polagati za B kategoriju. Za polaganje „A“ kategorije koristimo najsavremeniju obuku na sopstvenim motociklima Auto škole „Floyd“. Naša vozila možete videti po celom gradu i okolini, a možete nas pronaći i u Kozačinskog br. 3, gde nam se nalazi kancelarija.

Floyd – auto škola organizuje obuku za vozače motornih vozila sa vidika potrebe svakodnevne upotrebe vozila. Zato budite jako kritični kod izbora auto škole. Propisani fond sati je propisan na osnovu dokazanih metoda sa kojima je utvrđeno koliko je potrebno da se pripremi kandidat za dobrog i sigurnog učesnika u saobraćaju.

Vozački ispit se polaže jednom i ako se u auto školi nismo dovoljno naučili, cenu kasnije plaćamo u saobraćaju. Kasnije učenje u saobraćaju može biti jako tragično i skupo. Zato je veoma bitno odabrati pravu auto školu.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
A1 kategorija /
A kategorija /
B kategorija /
ADR sertifikat /
Doobuka vozača /

Video prezentacija

Naše sedište je na lokaciji