Čime se bavimo?

Centar za nove edukacije Language Workshop – osnovan je u cilju poboljšanja obrazovanja. Svesni činjenice da naš obrazovni sistem ne ide u korak sa potrebama savremenog društva i neophodnosti dodatne edukacije CNE pruža modernoj porodici i pojedincu brojne aspekte za usavršavanje. Postojimo već osam godina, ranije smo bili prepoznatljivi pod nazivom Ivy League.

Naš tim čine iskusni i uspešni profesionalci koji svojom jedinstvenošću, kvalifikacijama i stalnom radu na usavršavanju predstavljaju osnov uspešnosti našeg centra.

Metodologija rada bazirana je na proverenom pristupu pojednincu, njegovim potrebama i mogućnostima. Kroz brojne seminare i edukacije trudimo se da budemo u toku sa svim novinama u oblasti obrazovanja.

Naša želja je da svojim profesionalnim pristupom omogućimo svojim polaznicima da poboljšaju, usavrše i steknu nova znanja i veštine.

Naši programi namenjeni su deci i odraslima.

Ponuda se sastoji od radionica i kurseva koji će vam pomoći da dostignete više i poboljšate svoje sposobnosti.

Program za decu sastoji se od sledećih radionica:

 • Priprema za malu maturu – zahteva maksimalnu posvećenost kako bi se savladalo gradivo koje će biti na testovima. Da bi se postigao maksimalan broj bodova neophodno je zaista i razumeti zadatke. Zato ništa ne prepuštajte slučaju, prijavite se na vreme za pripremnu nastavu iz matematike, srpskog jezika i književnosti, fizike i hemije. I ne brinite, naša deca su poznata po visokoj prolazanosti. To što je neko dete imalo slabiji uspeh u osnovnoj školi ne mora da odredi njegov upis. Radom sa njim, pomoćićemo mu da dobije što više bodova na prijemnom ispitu.
 • Pametnica – logičko-matematičke radionice za decu od 3 do 12 godina. Cilj Pametnice je da deca pored boljeg poznavanja matematike razviju i logičke sposobnosti, poboljšaju pažnju i koncentraciju čiji je nedostatak izuzetno izražen i odražava se na brojne aspekte njihovog života.
 • Pričalica – radionice koje poboljšavaju jezičke sposobnosti vašeg deteta. Pored njihovog razvoja, bavimo se i pravilnim i slobodnim izražavanjem, kao i razvojem pažnje kod dece od 3 do 12 godina.
 • Muzičke radionice – Kada su deca mala ona uče najjednostavnije pesmice i ritam koji sadrže i određeni tekst te ga tako dele na slogove nesvesno razvijajući govor i bolje čitanje što kasnije rezultira već savladanim čitanjem. Učenjem ritma istovremeno se uči deljenje, sabiranje, razlomci i proporcija i na taj način se uči matematika koja je bitan deo muzike.
 • Arty – radionice za umetničko-kreativni razvoj. Cilj ovih radionica je razvoj kreativnosti vašeg deteta, rad na poboljšanju fine motorike i koncentracije kod dece od 3 do 12 godina.
 • IT radionice – Kursevi Linux operativnih sistema za početnike i radionice programiranja koristeći nove tehnologije za pojedince koji imaju prethodno iskustvo u programiranju.
 • Radionice za odrasle – Osnovni koncept nasih radionica je da nikada nije kasno da radite na sebi. Radionice podrazumevaju rad u cilju usavršavanja postojećih znanja do sticanja potpuno novih veština. Želite da se bavite kreativnim radom, da slikate, crtate ili stvarate sopstvenim rukama, možda da naučite osnove rada na računaru, na pravom ste mestu.
 • Jezičke radionice – koje se organizuju u saradnji sa Language Workshop centrom. Organizuju se kursevi engleskog, nemačkog, ruskog, španskog, francuskog, italijanskog, norveškog, švedskog, arapskog i srpskog jezika. Naučno je dokazano da je rano učenje jezika višestruko korisno za intelektualni razvoj vašeg deteta. Našim radom zalažemo se da deca aktivno usvajaju i koriste strani jezik, bez obzira na uzrast.
 • Interaktivna nastava

 • Savremeno opremnjene prostorije

 • Prilagodjeno svim nivoima znanja

 • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Strani jezici /
Privatni časovi /
Hobi škole /
Škola programiranja za decu /
Škola računara /

Video prezentacija