Čime se bavimo?

Studio Academia

Studio Academia  se nalazi u centru Pančeva u zgradi od oko 200m2 i raspolaže sa 6 moderno opremljenih učionica. Nastava se izvodi u klasičnim kabinetima i u medijateci sa interaktivnom tablom. Ovde možete pogledati kako izgledaju učionice u Academiji.

Studio Academia u svoje zadovoljne klijante ubrajamo nekoliko hiljada zadovoljnih polaznika kao i brojne kompanije i institucije poput Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine, Nacionalne službe za zapošljavanje, Gradske uprave Pančevo, Rafinerije Pančevo, Dunav osiguranje, Societe Generale banke, ProCredit banke, Zdravstvenog centra Južni Banat, JKP Zelenilo i mnoge druge. Utiske nekih od Academijinih polaznika možete pogledati na ovom linku.

Nastava se već gotovo dve decenije organizuje u posebno građenom aneksu zgrade koja ima mnoge istorijske i kulturne veze s književnošću i lingvistikom: naime, u njoj je živeo Miloš Crnjanski, velikan sprske književnosti koji je govorio čak 8 stranih jezika. Stari Pančevci pamte vreme kada se u Zmaj Jovinoj 11 nalazio samostan opatica reda Franje Asiškog koje su tu držale časove nemačkog jezika. Pogledajte galeriju slika školske zgrade i dvorišta ovde.

Danas su polaznicima Academije na raspolaganju 6 moderno opremljenih, klimatizovanih učionica i kabinet za multimedijalnu nastavu sa projektorom i interaktivnom „pametnom“ tablom. Cela škola je WiFi zona, a pored udžbenika renomiranih izdavača Longman, Cambridge University Press, Hueber i Oxford University Press, materijale za nastavu preuzimamo sa svetskih portala za učenje stranih jezika.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik /
Francuski jezik /
Ruski jezik /
Slovački jezik /
Nemački jezik /
Italijanski jezik /
Mađarski jezik /
Arapski jezik /
Rumunski jezik /
Španski jezik /
Kineski jezik /
Grčki jezik /
Norveški jezik /

Video prezentacija