centar britannica
britannica

Čime se bavimo?

Centar Britannica se nalazi u samom centru grada, u ulici Svetozara Markovića 12b. Naš radni prostor je prijatan i funkcionalan, klimatizovan i adekvatno opremljen za održavanje nastave. Po želji kandidata organizujemo nastavu i u prostorijama naručioca posla.

Predavači centra Britannica su visoko kvalifikovani, sa više godina iskustva u nastavi i stekli su Cambridge diplome za predavače, što je samo jedan od dokaza nastojanja ove škole da neprestano usavršava svoj kadar.

Predavački tim Britannica

Naši predavači su visoko kvalifikovani, sa više godina iskustva u nastavi i stekli su Cambridge diplome za predavače, što je samo jedan od dokaza nastojanja ove škole da neprestano usavršava svoj kadar.

Izuzetno su motivisani i posvećeni svom radu. Imaju obavezu redovnog stručnog usavršavanja putem predavanja, seminara, konferencija, kao i internih treninga. U radu primjenjuju najsavremenije metode i pažljivo odabrane programe koji nastavu čine veoma dinamičnom i efikasnom – interaktivne table, internet, rečnike, stručnu literaturu kao i audio i video materijale.

U Britanici ćete naučiti kako da svoje znanje stranog jezika upotrebite u najrazličitijim situacijama. Predavaci kontinuirano prate rad polaznika i u svakom momentu mogu da pruže savet i podršku kako bi kandidati što lakše došli do željenog cilja u učenju jezika.

Kompanije sa kojima saradjujemo

Praćenjem savremenih trendova u oblasti nastave jezika i stalnim prilagođavanjem nastavnih programa zahtevima polaznika, ostvarujemo uspešnu saradnju sa brojnim firmama čiji zaposleni pohađaju naše kurseve.

Kompanije koje su nam ukazale svoje poverenje: Seavus, ProCredit Banca, Veterinarski Specijalistički Institut Niš, Uprava za poljoprivredu grada Niša, Regionalni centar za profesionalni razvoj Niš, JKP Mediana, Bayer, Pharmanova, Schneider Electric, Falke, Regent Club, Banca Intesa, Societe Generale banka, Scania, Fructa, Imlek, AbbVie i još dosta drugih.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik za sve uzraste /
Programiranje za decu /
Individualna nastava /
Specializovani kursevi /
Nemački jezik /
Španski jezik /
Srpski za strance /