Čime se bavimo?

Rayuela centar stranih jezika je škola stranih jezika koja se nalazi u samom centru Beograda. U nastavi se primenjuju savremene metode, a možete pohađati kurseve engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog i srpskog jezika od početnih do naprednih nivoa.

Rayuela reč je španska i označava dečju igru školice, koja se odvija skakutanjem na jednoj ili obe noge po šemi iscrtanoj na tlu. Takođe je i ime koje je čuveni argentinski pisac Hulip Kortasar dao svom romanu koji jedno od centralnih dela latinoameričkog buma. Ovaj roman je veoma inovativan i originalan, a može se pročitati na tri različita načina.

Ideja Centra Rayuela je inovacija, ali i igra, jer smatramo da se kroz igru najbolje uči. Svi ovi detalji, kao i naša bliskost latinoameričkoj kulturi učinila je ova reč bude savršen izbor za ime naše škole. Smatramo da na najbolji način simbolizuje ono što mi želimo da prenesemo. Reč rayuela izgovara se /ra.ˈʝwe.la/, a ako bismo je transkribovali na srpski jezik, uslovno rečeno možemo reći da bi bilo “rajuela”.

Centar Rayuela osnovan je 2017. godine sa misijom da postavi nove standarde u okviru edukacije u oblasti stranih jezika.

Naše vrednosti su stubovi na kojima smo podigli našu školu i koje lično zastupamo. Smatramo da one nisu samo važne već i neophodne kao primer dobre prakse.

Naša najvažnija misija jeste ponuda kvalitetnog obrazovanja uz pomoć visoko kvalifikovanih i motivisanih stručnjaka. Naši materijali i učionice su odabrani i opremljeni kako bi na komplementaran način pomogli u ostvarivanju ove misije.

Svi profesori Centra Rayuela su diplomirani filolozi ili izvorni govornici zaduženi za časove konverzacije.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Kurs Engleskog jezika A1 – C2
Kurs Španskog jezika A1 – C2
Kurs Nemačkog jezika A1 – C2
Kurs Italijanskog jezika A1 – C2
Kurs Srpskog jezika A1 – C2