Čime se bavimo?

Škola Sfera se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u izvođenju nastave 17 stranih jezika: Engleski, Francuski, Nemački, Holandski, Italijanski, Španski, Ruski, Grčki, Portugalski, Mađarski, Danski, Arapski, Švedski, Kineski, Turski, Japanski, Slovenački, Srpski za strance, pri čemu smo postigli značajne rezultate. Kroz sam proces rada sa polaznicima kurseva razvili smo i usavršili jedinstveni multimedijalni princip rada koji se primenjuje na sve tečajeve, na svim nivoima.

Klasični vidovi učenja jezika koji su i najzastupljeniji često nisu dovoljni polaznicima u usvajanju stranog jezika i upravo zato učenje jezika traje predugo i često se polaznici zadržavaju samo na nivou pasivnog znanja jezika uprkos uloženom trudu, vremenu i novcu.U želji da takav trend promenimo, kreirali smo kurseve na kojima se polaznici od samog početka podstiču na aktivnu komunikaciju na stranom jeziku, bez straha od neznanja ili greške, uz pomoć i podršku profesora, kao i uz korišćenje adekvatnog materijala, audio, video i multimedijalnih sadržaja.

Nastava se odvija u malim grupama od dva do četiri polaznika, a nudimo i individualne i poluindividualne časove. Škola stranih jezika Sfera organizuje kurseve stranih jezika za sve uzraste, kao i pripremne kurseve za sticanje međunarodnih diploma. Svi tečajevi dizajnirani su prema evropskim standardima, a podučavanje je prilagođeno potrebama polaznika.Na vama je samo da izaberete kurs prema svojim željama i potrebama, a mi smo tu da vam pomognemo da izaberete odgovarajući kurs stranog jezika.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2
Španski jezik A1-C2
Danski jezik A1-C2
Turski jezik A1-C2
Nemački jezik A1-C2
Portugalski jezik A1-C2
Švedski jezik A1-C2
Arapski jezik A1-C2
Francuski jezik A1-C2
Ruski jezik A1-C2
Mađarski jezik A1-C2
Kineski jezik A1-C2
Italijanski jezik A1-C2
Grčki jezik A1-C2
Slovenački jezik A1-C2
Japanski jezik A1-C2
Srpski za strance /