Čime se bavimo?

Nakon dugogodišnjeg uspešnog poslovanja u zemlji a i svetu i velikog broja zadovoljnih klijenata, agencija Web Business Solutions je u svoju ponudu uvrstila i obuke i kurseve iz oblasti internet marketinga.

Dobar internet nastup danas je neophodan svakoj ozbiljnoj kompaniji. Internet marketing nam pruža gotovo neograničene mogućnosti da promovišemo svoj brend ili proizvode/usluge.

Agencija Web Business Solutions je u svoju ponudu uvrstila i obuke i kurseve iz oblasti koje najbolje poznaje, a to su:

 • Kurs za SEO stručnjake
 • Kurs digitalnog marketinga za marketing odeljenja velikih kompanija
 • Kursevi optimizacije sajtova, Google AdWordsa i Facebook adsensa za pojedince
 • Kurs internet marketinga za mala i srednja preduzeća
 • Kurs grafičkog i web dizajna
 • kurs za Copywritere
 • Kurs administracije web sajtova

Ovi kursevi su idealni za ljude koji žele da se edukuju iz oblasti za koje ne postoji formalno obrazovanje, koji žele karijeru da razvijaju u pravcu internet marketinga, da nadograde postojeće znanje i dođu do posla koji bi mogli da odrađuju u slobodno vreme ili od kuće, ili možda za one koji žele da se prekvalifikuju kako bi bili u koraku sa sadašnjicom i aktuelnim stanjem ponude i potražnje poslova u zemlji i svetu.

Agencija Web Business Solutions je u svoju ponudu uvrstila i obuke i kurseve iz oblasti koje najbolje poznaje, a to su:

Kako bi, pored svih ostalih, svoje kurseve približila i studentima fakulteta kojima su ova znanja potrebna, agencija Web Business Solutions nakon višegodišnje uspešne saradnje sa Fakultetom za sport, proširila saradnju sa Fakultetom za sport i katedrom za sportsko novinarstvo i na realizaciju kurseva.

Prvi u nizu i najaktuelniji kurs koji će se održati u decembru mesecu ove godine je Kurs za SEO stručnjaka.

Više detalja o ovom kursu možete pročitati OVDE.

Kurs digitalnog marketinga

Ukoliko je marketing timu vaše kompanije potrebno dodatno znanje o internet marketingu, stručnjaci iz WBS-a će na kursu preneti deo svog znanja i praktičnih saveta o tome kako kreirati strategiju i realizovati je na internetu. Na kursu ćemo vam preneti kako treba da izgleda pravilan i integrisan internet nastup, koji će objediniti rad na sajtu, društvenim mrežama i promociji.

Osposobite se za pokretanje biznisa

Poslovi u vezi s internet marketingom su dobro plaćeni i perspektivni. Uz naše kurseve možete se osposobiti da profesionalno vodite AdWords i AdSense kampanje, ili da se bavite optimizacijom sajtova, što će vam otvoriti nove mogućnosti za zaposlenje ili čak za pokretanje sopstvenog biznisa.

Za razvoj malih i srednjih preduzeća naši kursevi o internet marketingu takođe mogu da budu dragoceni, jer web pruža velike mogućnosti za unapređenje poslovanja i proširivanje tržišta.

Saznajte iskustva iz prakse i otvorite sebi vrata internet marketinga, koji pruža neverovatne mogućnosti za razvoj. Obratite nam se putem stranice Konktakt za bilo koju vrstu obuke.

 • Interaktivna nastava

 • Savremeno opremnjene prostorije

 • Prilagodjeno svim nivoima znanja

 • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Stručni kursevi i obuke /
Kursevi intelektualnih veština /
Škola računara /

Video prezentacija