Čime se bavimo?

O nama.
Škola stranih jezika Duende postoji od 2005. godine, osnivač je profesorka sa dugogodišnjim iskustvom u nastavi, kako u državnim tako i u privatnim školama.

Cilj škole je da pruži profesionalnu, kvalitetnu i sveobuhvatnu nastavu stranih jezika primenom najrazličitijih metoda, materijala i nastavnih sredstava.

Verujemo da je motivacija i aktivno učešće učenika u procesu učenja osnova za uspeh. Iz iskustva znamo da učenje podrazumeva kontinuiranu samodisciplinu, rad i radoznalost i otvorenost prema novim i nepoznatim oblastima znanja, a učenje jezika dodatno zahteva stalnu izloženost ciljnom jeziku, redovnost u pohađanju i raznovrsnost tehnika učenja i pamćenja.

Mi smo tu da pomognemo i usmerimo sve potencijale učenika ka željenom cilju.

Informacije.
Privatna škola jezika za decu i odrasle. Individualni pristup svakom polazniku, brižljivo izabrani udžbenici i metode rada, prijatna atmosfera.
Specijalizovana za nastavu engleskog i španskog.
Da učenje jezika bude lepo, zabavno, ispunjavajuće iskustvo.

Programi za školsku decu su po temama bliski njihovim interesovanjima, čime deca lakše i brže usvajaju gradivo jer su im teme zanimljive. Cilj ovih programa je sticanje četiri osnovne veštine neophodne za pravilno učenje stranog jezika, a to su čitanje, pisanje sastava, razumevanje teksta na engleskom jeziku kroz slušanje i razvijanje veštine samostalnog govora na engleskom. U nižim razredima, naročitu u prvom i drugom razredu osnovne škole, fokus je više na govoru i razumevanju poslušanog teksta kao i usvjanju reči i fraza za taj nivo učenja jezika, a u višim razredima je razvijanje sve četiri veštine podjednako zastupljeno. Osim toga, deca će na časovima uvećati svoja znanja iz opšte kulture, kao i specifična znanja svojstvena kulturi naroda jezika koji se uči. U nastavi se koriste najsavremeniji udžbenici i nastavni materijali.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2
Italijanski jezik A1-C2
Francuski jezik A1-C2
Nemački jezik A1-C2
Ruski jezik A1-C2
Grčki jezik A1-C2
Kineski jezik A1-C2