Čime se bavimo?

Atelje Anart – Časovi crtanja i slikanja je nastao u januaru 2017. godine u želji da razvije kreativnost osoba koje vole umetnost. Deca se kroz likovne radionice zabavljaju i edukuju. Odrasli kroz časove crtanja i slikanja uživaju u sticanju novih sposobnosti i u razonodi koju umetnost može da pruži. Likovne radionice i časove drži master primenjena umetnica Nevena Pavlović.

Atelje Anart – Časovi crtanja i slikanja za decu

Program je namenjen deci školskog uzrasta i usmeren je na razvijanje interesovanja i sklonosti za likovno izražavanje, podsticanje maštovitosti kroz bogatstvo oblika, boja, linija, tehnika, sa ciljem formiranja osnovne estetske kulture.

Likovne radionice za decu predškolskog uzrasta.

Ideja radionice je da na kreativan način i kroz istraživanje i eksperimentisanje materijalom, kroz igru boja i oblika, koja za cilj ima da razvije dečju kreativnost i ljubav prema likovnom izražavanju. Ono što je bitno je da se akcenat stavlja na stvaralački proces, a ne na likovni rezultat.

Časovi vajanja za decu

Na časovima vajanja deca rade glinom i plastelinom. Na taj način sa njima određujemo koji materijal im više odgovara i šta bi kojim materijalom mogli da prave. Od upotrebnih predmeta, do raznih figura, deca razvijaju maštu i sam doživljaj trodimenzionalnih predmeta.

Časovi crtanja i slikanja za odrasle.

Program je skoncentrisan na sticanje znanja iz oblasti likovne umetnosti kroz upoznavanje i savladavanje crtačkih i likovnih veština koje dozvoljavaju polaznicima da svoju sklonost iskažu likovnim izražavanjem i da deo slobodnog vremena provedu uživajući u crtanju i slikanju.

Pripremna nastava za upis u srednje umetničke škole i fakultete

Priprena nastava za upis u srednje umetničke škole obuhvata časove crtanja, slikanja i vajanja.

Prirpemna nastava za upis u umetničke fakultete obuhvata časove crtanja i slikanja u odnosu na sam prijemni.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Časovi crtanja i slikanja za decu /
Časovi vajanja za decu /
Časovi crtanja i slikanja za odrasle /