Čime se bavimo?

Beo Art House predstavlja sjajno mesto na kulturnoj i hobi mapi Beograda, koje objedinjuje sve ljude kreativnog duha, kako početnike, tako i amatere, ali i profesionalce, kojima umetnost teče kroz vene.
Kroz mnoštvo kreativnih radionica i kurseva, polaznici mogu da se upoznaju sa svetom umetnosti, modernim i klasičnim umetničkim tehnikama i hobi zanatima, a u terminima radionica i iskusniji umetnici mogu da uživaju u društvu, opuštajućoj i inspirativnoj atmosferi Vračarske vile.

Beo Art House ne bi bio to što jeste – kuća umetnosti, kad ne bi imao i segment za najmlađe umetnike. Brojne radionice, koje organizujemo za najmlađe, podstiču njihovu kreativnost, bude skrivene talente i ispunjavaju slobodno vreme mališana na najlepši i najkorisniji način. Da li poznajete dete koje ne bi pronašlo svoja interesovanja u svetu maketarstva, slikanja, crtanja, dekupaža, gline? Dečiji osmeh, zadovoljstvo u momentu kad nauče i urade nešto novo, dokažu sebi i svetu da mogu i da vrede, kao i trenutak kada mamu ili tatu povuku za rukav i pohvale se svojim novim dostignućima, to je naš pokretač i inspiracija za svaki novi dan, svaku novu radionicu i svaki novi trik kojem ih naučimo.

Beo Art House – Bah je prepoznao potrebu poslovnog sveta za spojem sa umetnošću i kreativnošću kroz organizovana druženja zaposlenih, u današnje vreme poznatijim kao TEAM BUILDING. Kroz organizaciju raznih vrsta radionica u okviru tim bilding programa, upotpunjujemo, oplemenjujemo i osvežavamo sadržaj klasičnih tim bildinga i otvaramo nove kreativne mogućnosti koje ni jedan kolektiv nisu ostavile ravnodušnim.

Kako bismo što više približili svet umetnosti našim polaznicima, BAH s vremena na vreme organizuje tematske dane, večeri, seminare i druženja sa afirmisanim, poznatim, praćenim i inovativnim umenticima i ljudima iz prakse, gde se polaznicima iz prve ruke otkrivaju sve one male umetničke tajne, o kojima se ne priča svaki dan, a koje zapravo predstavljaju konac koji delo krasi.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

/td>

Naziv kursa Nivo kursa
Radionice za odrasle /
Crtanje i slikanje /
Maketarstvo /
Ikonopis /
Dekupaž /
Vajanje /
Kaligrafija /
Radionice za decu /
Kreativna radionica /

Video prezentacija