Čime se bavimo?

Crown Education – naša priča se zavrtela oko onoga što nam je važno u životu, oko prijateljstva, kontinuiranog učenja, profesionalnog pristupa poslovnim aktivnostima i insistiranja na vrhunskom kvalitetu u svemu čime se bavimo.

Kao multidisciplinarni tim stručnjaka sa preko 17 godina radnog iskustva okupili smo se oko ideje da su kontinuirano učenje i razvoj ljubavi prema učenju jedne od najvažnijih stavki u životu.

Verujemo da učenje nikada ne prestaje i da bi svako trebalo da se oseća dobro dok usvaja nova znanja. Iskustvo je dokazalo da ljubav prema učenju mora da se razvija u najranijem dobu. Savremeni svet diktira neprekidno usavršavanje, usvajanje novih znanja, fleksibilnost kao i stalno generisanje novih ideja.

Dobro poznavanje stranih jezika, a posebno engleskog, postalo je neizostavni element kvalitetnog obrazovanja svake nove generacije.

Centar za edukaciju i školu engleskog jezika Crown Education smo osnovali sa ciljem da vam ponudimo novi pristup učenju jezika, razvoju novih veština, da se u njemu svi mi osećamo dobro i da kroz naša vrata klijenti uvek izađu zadovoljni.

Posedujemo bogato iskustvo u radu sa polaznicima svih uzrasta, od najmlađih, koji tek kreću u svet učenja, do odraslih, koji žele da obogate svoja znanja.
Naša težnja da pružimo najviši nivo usluge je ono što nas izdvaja na tržištu. Posvećeni smo svakom pojedinačnom kandidatu i radujemo se zajedničkom radu.

Naš logo je KRUNA, koja za nas predstavlja uspeh zajedničkog poduhvata, zajedničkog učenja, zajedničkog napora u težnji za sticanjem novih iskustava. Za nas, kruna je simbol profesionalnosti, naše posvećenosti uspehu kandidata koji su nam ukazali poverenje, i daje pečat beskompromisnom kvalitetu nastave na kome insistiramo.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Kurs Engleskog jezika A1 – C2
Prevodilačke usluge /
Specijalizovani kursevi za profesionalce /

Video prezentacija