Triangl obrazovni centar

Čime se bavimo?

Triangl Obrazovni Centar je osnovan 2006. godine kao Agencija za edukaciju, a kao Obrazovni centar radi od 2014. godine. I od tada uspešno gradi poverenje, zasnovano na kvalitetu i kontinuiranom usavršavanju osnovaca, srednjoškolaca, studenata, ali i onih najmlađih. Mi smo mlada organizacija sastavljena od stručnjaka iz domena matematike, fizike i hemije, srpskog jezika i književnosti, kao i stranih jezika.

Naša misija pored zalaganja za unapređenje obrazovanja, svakako jeste da mladima pružimo dodatnu edukaciju i usavršavanje, ali i šansu za sticanje novih znanja i veština, kroz individualna i kolektivna predavanja ili kurseve. Sinergija iskusnih profesora i pozitivan duh naših polaznika, su osnov dugogodišnje uspešne saradnje, koja mladima pomaže u sticanju radnih navika i donošenju ispravnih odluka.

Daleko najbrojniji polaznici naše školice su učenici osnovnih i srednjih škola. Dakle, reklo bi se da smo mi organizacija otvorena samo za decu školskog uzrasta. Ali to nije istina. Kod nas dolaze i studenti, ali i roditelji. Zapravo naša vrata su otvorena za sve one koji žele da uče, za sve one koji žele da napreduju, za sve one kojima su dodatno znanje i veštine preko potrebni.

Triangl je nekada svoj program bazirao na matematici, i njoj srodnim naukama. Međutim danas smo mi jedna prava mala škola koja nudi program iz gotovo svih predmeta osnovnih i srednjih škola. Dakle mi organizujemo dodatnu nastavu iz predmeta kao što su matematika, hemija, fizika, OET, strani jezici, programiranje i informatika, ali i biologija, geografija, istorija, srpski jezik i književnost. Takođe iz svih navedenih predmeta, Triangl vikendom organizuje i pripremnu nastavu za sve oni koji žele što spremniji da dočekaju prijemne ispite za upis u srednje škole ili fakultete…

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Strani jezici /
Informatički trening centar /
Redovna nastava /
Priprema osmaka /
Priprema srednjoškolaca /