ltd logo
ltd-cover

Čime se bavimo?

LTD – auto škola je najbolja auto škola u Kraljevu. Naša auto škola je osnovana 2003. godine U Kraljevu….
Sediste skole je u ulici Jug Bogdanova 62. Posedujemo ogromno iskustvo i ponosni smo na veliki broj zadovoljnih polaznika na teritoriji Kraljeva.
Osnovna delatnost nam je obuka vozaca. Vozace obucavamo u okviru B a uskoro i za A1, A2, A, C i CE kategoriju….
LTD – auto škola ima cilj da maksimalno obuci kandidate i da novim vozacima priblizi i prenese neophodno znanje kako bi bili odgovorni i savesni vozaci.
Strucni instruktori kao i kvalitet same nastave su samo jedan od razloga zasto za nas kazu da smo najbolja auto skola u Kraljevu.
Radno vreme je svakim danom od 8 do 16h. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona.
Omogućite vama i vasim najdražima sigurnu obuku za upravljanje motornim vozilom. Vi kao i oni stičete znanje, veštinu iz ove oblasti. Uz pomoć licenciranig instruktora vožnje i predavača Snežane Nikolić lakse ćete savladati ovu obuku. LTD – auto škola radi po novom programu za polaganje vozačkih ispita. Stručnost instruktora čini da se on prilagodjava svakom kandidatu i da svaki kandidat se neće osećati zapostavljeno kao i da neće biti uskraćen za odredjeno znanje.
Naša LTD – auto škola poseduje dobro opremljena vozila. Reč je vozilima marke Reno Clio, Pežo i Golf 5. Broj telefona na koji možete da nas kontaktirate je 065/30-08-882. Naobvom broju se možete informisati o svim detaljima vezani za polaganje ispita, časovima vožnje kao i cenama koje važe za kategoriju koja vas interesuje.
  • Jug Bogdanova 62, Kraljevo

  • 065/3008882

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
B kategorija /