Čime se bavimo?

BULEVAR – Auto škola, na Novom Beogradu, osnovana je 2018. godine. Zaposleni u ovoj školi stekli su iskustvo radeći u beogradskim auto školama.

Planirana delatnost auto škole Bulevar jeste obuka vozača B kategorije sa tendencijom proširivanja delatnosti i na ostale kategorije.

U radu s budućim vozačima koristimo savremenu metodu i tehniku obuke (problemska nastava, postoji mogućnost snimanja časova rati bolje analize, simulacija praktičnog ispita i sl.) i tehnička sredstva, kao što su: uređaj za procenu psihomotoričkih sposobnosti vozača (test reakcije, test determinacije, kognitivni test, test pregleda saobraćajne situacije, adaptivni matrični test, test odnosa prema okolini, test odnosa prema drugim učesnicima u saobraćaju, test prihvatanja rizika), uređaj za simulaciju vožnje (test pedale i kotrolnih uređaja, reakcioni test, test kočenja u slučaju opasnosti).

BULEVAR – Auto škola – OBUKA:

Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima, teorijska obuka je obavezna i održava se u prostorijama auto škole.

Teorijska obuka je koncipirana kao problemska nastava koja će se bazirati na rešavanju konkretnih saobraćajnih situacija, kao i rešavanju testova za polaganje teorijskog ispita.

Auto škola Bulevar ima na raspolaganju dva licencirana predavača, a predavanja se održavaju pre podne i posle podne. Kandidati mogu da slušaju najviše tri časa dnevno (jedan čas traje 45 minuta). Predviđeno vreme trajanja teorijske obuke je od 15 do 20 dana.

-Lična karta je obavezna.

-Literatura je obezbeđena za sve kandidate.

Cilj nam je da naši polaznici budu sigurni i pouzdani vozači, koji će doprineti povećanju bezbednosti u saobraćaju.

AUTOLOGIJA:

Autologija je prvi srpski kanal posvećen edukaciji o svemu što ima veze sa automobilima. Autor edukativnog videa Dušan Šoškić je deo studentskog tima “Električna Strela” koji radi na razvoju i izradi prvog trkačkog elektro vozila u Srbiji.

Kvačilo – Ovog puta malo duži video koji objasnjava funkcionisanje klasičnog kvačila u putničkim automobilima. Ulazim u detalje dizajna frikcionog diska uz malo osnovne fizike!

Motor SUS – Princip rada četvorotaktnog motora sa unutrašnjim sagorevanjem.

Turbina – Genijalni uredjaj koji koristi inace bacenu energiju da pojaca motor!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
“B” kategorija /