stil-as.logo
stil-as.cover

Čime se bavimo?

Stil As – auto škola ima za cilj  da svojim dugogodišnjim radom i trudom doprinese bezbednosti saobraćaja,dobrom edukacijom I prenošenjem vozačkog iskustva na kandidate za vozača kao i neprekidno usavršavanje rada naših instruktora. Auto škola Stil-as je osnovana još davne 2000. godine u Kragujevcu i do dana današnjeg uspešno radi odolevajući čestim promenama zakona i pravilnika osposobljavanja kandidata za vozača. U toku dugogodišnjeg rada u našoj školi je obučeno na hiljade kandidata kako za vozača B kategorije tako i za ostale kategorije,koji su postali savesni i bezbedni vozači.

Stil As – auto škola omogućava da se završi obuka u najkraćem roku po najpristupačnijim cenama. Mogućnost plaćanja i do 12 mesečnih rata. Ova auto škola pruža praktičnu obuku kandidata u udobnim, klimatizovanim i bezbednim vozilima. Naši instruktori sa višegodišnjim iskustvom će vam pomoći da savladate sve izazove gradske vožnje kako biste postali bezbedni i sigurni vozači.

Auto-škola Sti l- As se nalazi u ulici Svetozara Markovića 10.U našoj učionici se odrzava kvalitetna nastava sa ciljem da naši kandidati postanu dobri vozači.Praktičnu obuku obavljaju instruktori sa dugogodišnjim iskustvom na vozilima:opel-corsa, fiat-punto,peugeot-206 ,renault-clio.
VAZNO JE SVE ALI ZADRZITE STIL……..

Profesionalnost i stručnost licenciranih predavača, instruktora i ispitivača ogleda se kroz dugogodišnji rad i veoma visok procenat položenih vozačkih ispita. Ove informacije govore o tome da smo najcenjenija auto škola u Kragujevcu i da imamo poverenje velikog broja ljudi, kako onih koji su bili učenici ove auto škole tako i onih koji tek treba da postanu.

Kadar kojima raspolažemo, instruktori vožnje su profesionalno obrazovan kadar koji će učiniti najbolje za samog kandidata u pogledu obuke i bezbednosti.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
B kategorija /
C kategorija /
CE kategorija /