Čime se bavimo?

Vivify Ideas Academy škola programiranja u Novom Sadu otvorena je za sve koji žele da savladaju osnove web programiranja.

Cilj akademije je da obezbedi kvalitetne programere i da ih pripremi za početak rada u IT industriji.

Kompanija Vivify Ideas Academy, nakon završenog kursa, poziva najuspešnije polaznike da se pridruže timu.
Ipak, ne postoji uslov da se zaposlite u Vivify Ideas Academy nakon završetka akademije, slobodni ste u izboru kompanije gde ćete se zaposliti.

Programer se ne postaje preko noći, potrebno je vreme, posvećenost i dobro vođenje. Sem usvajanja znanja, potrebno je usvojiti različite koncepte i adaptirati specifičan način razmišljanja. Zbog toga su Vivify Ideas Academy kursevi osmišljeni da traju više od 5 meseci intenzivnog rada.

Škola programiranja je organizovana u dva intenzivna kursa: Osnovni i Napredni. Nastava se održava tokom 10 nedelja, četiri puta nedeljno od 18:00 do 22:00 (ponedeljak, utorak, četvrtak, petak).

U toku Osnovnog kursa postoji jedna pauza u trajanju od nedelju dana, dok na Naprednom postoje dve takve pauze. Ukupan fond je 160 časova na Osnovnom i 160 časova na Naprednom kursu.
Cena pojedinačnog kursa (Osnovnog ili Naprednog) je 62.000 RSD (PDV je uključen u cenu). Mogućnost plaćanja u 3 rate.

Vivify Ideas Academy škola programiranja obezbeđuje svu potrebnu opremu za pohađanje kursa.

Prijavi se za besplatno testiranje u školi programiranja. Na testiranju ćemo saznati više o tebi, tvojim sklonostima ka programiranju i trenutnom znanju.

Nakon što obavimo testiranje većeg broja kandidata, one koji su se najbolje pokazali ćemo pozvati na kurs. Kada dobiješ poziv, ti odlučuješ da li želiš da pohađaš kurs.

OK je ako nemaš nikakvog iskustva u programiranju. Za rešavanje programeskih zadataka ćemo ti poslati pripremu. Kroz testiranje dolazimo do informacije o tvom talentu za ovu oblast, a zajednički zadatak je da taj talenat ispunimo.

Testiranje se održava u prostorijama Vivify Ideas Academy i traje oko 1 sat.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Osnovni kurs programiranja /
Napredni kurs programiranja /

Video prezentacija