Inlingua Galindo

Čime se bavimo?

Inlingua Galindo je prva privatna škola stranih jezika u Beogradu, osnovana 1990. godine. Više od 20.000 polaznika do sada je završilo kurs engleskog jezika ili nekog drugog stranog jezika u našoj školi.

Ubedljivo najveći deo naših đaka, prijatelja i partnera došao je u inlingua Galindo po preporuci – što najbolje govori o kvalitetu našeg rada i dugoročnoj koristi, koju naši polaznici prepoznaju. Njihovi utisci su naša najveća preporuka. Deo međunarodnog lanca inlingua®.

Deo međunarodnog lanca inlingua®

inlingua® Galindo Beograd radi po metodi međunarodnog lanca inlingua international®, koji predstavlja najveću globalnu mrežu za učenje stranih jezika. inlingua international® radi u 300 centara, u više od 30 zemalja, na 5 kontinenata. Karakteriše je jedinstveni inlingua® Metod.

Akcije za pomoć društvenoj zajednici

Svako sticanje veština, pa i učenje jezika, traži da istovremeno razvijamo i ličnost. Mi kao škola dajemo primer u društveno odgovornom ponašanju učešćem u mnogim humanitarnim i društveno korisnim akcijama.

Neke od njih su pomoć osobama sa smetnjama u razvoju, pomoć deci sa Daunovim sindromom, podrška Sigurnoj ženskoj kući, Dečijem odeljenju Onkološkog instituta u Beogradu, humanitarnoj organizaciji Prijatelj u nevolji i drugim.

INLINGUA® METOD: Učimo kroz razgovor

Učenje kroz razgovor osnovna je odlika jedinstvenog Inlingua metoda. Jezik učimo kroz konverzaciju, bez učenja samo iz udžbenika. Uz Inlingua metod jezik se usvaja prirodno i omogućava da razmišljate na jeziku koji učite. Brzo, lako i zabavno – to je naš metod učenja stranog jezika!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski za predškolce /
Engleski za osnovce i srednjoškolce /
Nemački za osnovce i srednjoškolce /
Letnji kamp na engleskom /
Kurs engleskog jezika /
Kurs nemačkog jezika /
Kurs italijanskog jezika /
Kurs srpskog jezika /
Opšti kurs španskog jezika /
Opšti kurs ruskog jezika /
Opšti kurs francuskog jezika /
Posebna ponuda za kompanije /
Medjunarodni ispiti /
Programiranje i matematika za decu /
Kurs za Cambrigde profesore /
Galindo franšiza /

Video prezentacija