Vrabac škola stranih jezika logo
Vrabac škola stranih jezika

O školi

Vrabac je počeo sa radom 2010. godine kao jedan o pobednika na takmičenju za najbolji biznis plan koje je organizovao BSC Kragujevac. Kvalitet naše ideje je prepoznao i Biznis Inovacioni centar pa smo postali jedan od najmlađih stanara poslovnog inkubatora gde smo proveli skoro tri godine. Početkom 2013. godine preselili smo se u zgradu “Centrotekstil” u pešačkoj zoni u centru Kragujevca, gde se i danas nalazimo i zakupljujemo 130 m2 koji zadovoljavaju sve kriterijume rada sa najmlađima a takođe i odraslima.

Od samog početka mladi tim profesorki engleskog jezika i pedagogica Vrapca se okrenuo najmlađim polaznicima i izdvojio po drugačijem načinu radu sa decom. Pristup Marije Montesori koji primenjujemo pomaže deci da dručagije razmišljaju, da budu otvorena, sigurna u sebe i svoje sposobnosti. Stečeno iskustvo u ovoj oblasti pomoglo je dalji razvoj pa već u trećoj godini rada Vrabac proširuje svoje usluge i postaje i vrtić!

Predškolska ustanova sa dvojezičnom nastavom

PU Vrabac je 2015. godine akreditovana kao predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja obrazovanja Republike Srbije. U predškolskoj ustanovi Vrabac za decu od 2 do 6 godina organizovan je programski sadržaj bogat kreativnim aktivnostima. Veći deo sadržaja se radi po Montesori metodi i na engleskom jeziku ali i aktivno učenje, učenje kroz igru itd. Boravak i rad prema takvom obliku organizuje se u našoj školici od 7 sati ujutro do 17 sati posle podne (dežurstvo po potrebi i nakon 17 sati). Obroci se pripremaju kod nas a kvalitet hrane, jelovnik, energetske vrednosti i higijenu kontroliše Institut za javno zdravlje. Sa Institutom sarađujemo i kad je u pitanju prevencija. Do sada smo organizovali više radionica sa raznim temama. Naša uloga je da pomognemo pravilan razvoj i rast svakog deteta u kvalitetnu osobu, korisnu svojoj porodici i zajednici.

Ponuda kurseva

Vrabac nudi kurseve engleskog, italijanskog, nemačkog i francuskog jezika kako za decu, tako i za odrasle. Takođe, organizujemo i radionice za decu i roditelje.

Vrabac je mesto gde mogu i odrasli puno da nauče. Pored kurseva engleskog za decu, koje pohađaju naši najmlađi i najbrojniji polaznici, organizujemo i kurseve za odrasle u grupama do 4 polaznika.

Mali broj polaznika nam omogućava bolji kvalitet nastave.

Vrabac obezbeđuje edukativno i kreativno okruženje!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremljene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Vrtić sa dvojezičnom nastavom /
Engleski jezik /
Nemački jezik /
Italijanski jezik /
Francuski jezik /
Pripreme za polaganje Kembridž ispita /

Video prezentacija