logo-active-english-school
large-active-english-school

O školi

Iako bi se Active English škola engleskog jezika mogla hvaliti godinama iskustva (škola je počela sa radom 2000. godine) ili uspehom na ispitima za koje pripremamo naše polaznike (100% prolaznosti na ispitima za međunarodno priznate diplome), ili kvalitetom naših nastavnika (od kojih je nekima engleski prvi jezik – svi izuzetno posvećeni svom pozivu), ono što nas izdvaja jesu naši zadovoljni učenici. Bilo da su u pitanju predškolska deca, osnovci ili srednjoškolci, studenti ili zaposleni, kod nas su svi nasmejani.

Većina učenika sostaje godinama u našoj školi. Mi smo uz njih kada nauče da izgovore, pročitaju i napišu prve reči na engleskom; uz njih smo i kada počnu da misle na engleskom; uz njih smo i dok odrastaju, sve dok ne polože svoje ispite i ne budu spremni da svoje znanje engleskog jezika koriste u stvarnom svetu.

Po završetku školovanja kod nas, neki od njih odlaze od nas kao potpuno bilingvalni, a mnogi odlaze od nas znajući da su sposobni da u celom svetu dobro i sa samopouzdanjem komuniciraju u svim oblastima života. I mi smo ponosni na sve njih.

  • Interaktivna nastava

  • Iskusni predavači

  • Savremeno opremljene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik  početni / srednji