centar za edukaciju

Čime se bavimo?

Centar za edukaciju NS Pro Group je moderna škola. Želimo da pružimo vrhunsku uslugu edukacije našim cenjenim polaznicima. Pri tome i uz to, želimo da gradimo partnerske i prijateljske odnose. Učenje je proces koji relativno dugo traje, te je stoga prijatna atmosfera, prijateljski odnos i kvalitetna nastava – ono što će boravak u našoj školi učiniti lepšim i lakšim, a učenje još uspešnijim.

Naša osnovna delatnost jeste edukacija i to u različitim oblastima: učenje stranih jezika, informatičke obuke, knjigovodstveni kursevi, prekvalifikacije i dokvalifikacije…Obuke se izvode za decu i odrasle, od 4 godine do…teško je baš reći koja je gornja granica. Gornje granice nema. Postoji samo pitanje šta je ono što želite da naučite i kako možemo da vam pomognemo da to i ostvarite.

Centar za edukaciju NS Pro Group

Postoji širom Srbije, u mnogim gradovima, manjim i većim mestima. Na svim lokacijama se realizuju različiti kursevi i obuke, od kojih ovde izdvajamo:

Škola stranih jezika za decu svih uzrasta

U svim našim poslovnim jedinicama, kurseve za strane jezike organizujemo sa posebnom pažnjom, posebno kada su u pitanju strani jezici za decu. Učenje stranih jezika od predškolskog uzrasta do srednje škole pomaže da deca postepeno dostižu nivo znanja koji im otvara put za dalje i ozbiljno usavršavanje tokom života.

Informatički kursevi

Centar za Edukaciju je nosilac ECDL licence još od 2005.godine. Broj polaznika koji su kroz našu školu savladali osnovnu infromatičku pismenost se meri hiljadama. U mogućnosti smo da obuke realizujemo i za poslovne korisnike, specijalno prilagođene njihovim potrebama…

Prekvalifikacije

Cilj prekvalifikacije je sticanje novih znanja, veština i sposobnosti kako bi se profesionalno i stručno bavili novim, željenim zanimanjem. Postanite kompetentni i kvalifikovani, uz našu malu pomoć. Vreme u kome živimo podrazumeva dinamične promene, gde sve ono što smo učili u školi veoma brzo zastareva, stoga su naša sposobnost i brzina prilagođavanja postale imperativ.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik /
Nemački jezik /
Francuski jezik /
Italijanski jezik /
Grčki jezik /
Madjarski jezik /
Norveški jezik /
Španski jezik /
Ruski jezik /
Prevodilački centar /
Event menadžment /
Prodaja /
Kopirajting /
Internet marking /
ECDL /
Visual Studio kurs /
.NET kurs /
C kurs /
C# kurs /
SQL kurs /
JAVA kurs /
PHP kurs /
Kurs web dizajna (HTML5/CSS3) /
Flash /
Dreamweaver /
JavaScript /

Video prezentacija