Lingo škola stranih jezika logo
Lingo škola stranih jezika

Čime se bavimo?

Već preko 20 godina svojim polaznicima pomažemo da ostvare svoj cilj – da se samostalno upuste u konverzaciju i progovore jezike.

Organizujemo nastavu engleskog, italijanskog, nemačkog, španskog, norveškog i japanskog jezika za decu (od 5 do 18 godina) i za odrasle.

Primenom najuspešnjih metoda u toku predavanja svojim polaznicima pomažemo da steknu sigurnost u procesu učenja i praktične primene izabranog jezika.

Kod nas možete doći do međunarodno priznatih sertifikata koji Vam olakšavaju mogućnost zapošljavanja u inostranstvu! Organizujemo pripreme za polaganje FCE, CAE, CPE, TOEFL, IELTS i Cambridge ispita za sve naše polaznike u Čačku i okolini, za koje smo zvanični centar za pripremu kandidata. Uspešno sarađujemo sa Italijanskim centrom za kulturu, Gete institutom, Institutom Servantes i Britanskim Savetom.

LINGO škola stranih jezika već skoro dve decenije sarađuje sa velikim brojem firmi koje svoje zaposlene žele da osposobe za rad na međunarodnom tržištu, za šta je neophodno poznavanje stranih jezika. Ovakav vid usavršavanja svojih zaposlenih je nešto što se u današnje vreme smatra neizostavnom investicijom, ne samo u svoje zaposlene, već i u budućnost kompanije.

Neke od pogodnosti koje nas izdvajaju od konkurencije, kada je u pitanju saradnja sa firmama su:

 • Mogućnost održavanja nastave u prostorijama kompanije
 • Fleksibilan raspored nastave
 • Mogućnost otkazivanja časova bez nadoknade
 • Popusti i do 25 procenata u zavisnosti od broja polaznika

U saradnji sa akademskom slikarkom Olgom Glišin u prostorijama škole Lingo imate priliku da pohađate i školu crtanja i slikanja!
Cilj škole je razvoj mašte i kreativnosti, podsticanje samostalnog i grupnog rada kao i motivacija dece da stvaraju i da kroz radove izraze svoja osećanja, misli i ideje!

Metod rada koji primenjujemo u nastavi podrazumeva:

 • Rad u malim grupama (maksimum 8 članova)
 • Nastava bez upotrebe maternjeg jezika
 • Interaktivne radionice
 • Učestvovanje lektora (izvornih govornika) u nastavi
 • Besplatan termin konsultacija svake sedmice

Rad u malim grupama od najviše 8 članova omogućava našim polaznicima potpunu posvećenost predavača i usmeravanje svakog pojedinca na putu ka cilju. Poseban akcenat se stavlja na nastavu bez upotrebe maternjeg jezika, čime se intezivira upotreba stranog jezika i samim tim brže dolazi do savladavanja vokabulara i govornih veština.

Još jedna pogodnost za naše polaznike je besplatan termin konsultacija svake sedmice, gde polaznici zajedno sa profesorom mogu da nadoknade propušteno gradivo ili da razjasne bilo kakve nedoumice. Ovaj termin naši polaznici takođe mogu koristiti i za savladavanje školskog gradiva, ukoliko se radi o deci školskog uzrasta, potpuno besplatno!

Naš tim profesora filologije je dodatno obučen za primenu posebnih metoda u procesu učenja zbog kojih polaznici škole jezika Lingo postižu izuzetne rezultate prilikom testiranja za međunarodne sertifikate.

Vaš uspeh je i naš uspeh! Motivacija u procesu učenja je temelj našeg poslovanja i razlog ukazanog poverenja od strane više hiljada polaznika.

Počnite već danas! Ne od ponedeljka, ne od prvog januara. Zakažite konsultacije sa našim stručnim timom, proverite vaše znanje i uz našu podršku postignite postavljene ciljeve. Otvorite sebi nova vrata i proširite svoja saznanja uz Lingo.

Hvala na ukazanom poverenju!

 • Interaktivna nastava

 • Savremeno opremljene prostorije

 • Prilagodjeno svim nivoima znanja

 • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik /
Nemački jezik /
Italijanski jezik /
Španski jezik /
Norveški jezik /
Japanski jezik /
Škola crtanja i slikanja /