Beauty Glamour studio logo
Studio Beauty Glamour

Čime se bavimo?

“Beauty Glamour” je ustanova za obuku i edukaciju kozmetičara sa sedištem u centru Beograda, koja ima mogućnost da klijentima pruži vrhunsku negu lica i tela u saradnji sa nekoliko svetskih brendova. Tim stručnjaka za estetiku i kozmetologiju vrši obuku i edukaciju potencijalnih studenata prateći najnovije trendove iz ovih oblasti.

U ponudi je veliki broj tretmana kako manuelnih, tako i aparaturnih, različiti tipovi masaža i ostalih usluga usmerenih ka zdravlju, lepoti i nezi naših klijenata. Takođe jedan bitan korak je savetovanje o kućnoj nezi jer je to most koji objedinjuje svakodnevne potrebe klijenta.

Beauty Glamour u svojoj ponudi ima:

  • Edukacije
  • Tretmane lica
  • Korektivne tretmane lica
  • Tretmane tela

Obuka za kozmetičara/estetičara

Obuka u “Beauty Glamour” za kozmetičara/estetičara traje dva semestra. Upis studenata se vrši tokom cele godine a edukacija počinje u oktobru tekuće godine.

Program obuhvata obuku za negu lica i tela po najsavremenijim metodama. Tokom obuke naši studenti prolaze teoretski i praktični deo obuke, prateći sve svetske novine, kako u primeni preparata, tako i u primeni novih tehnika. Teoretski deo nastavnog plana obuhvata: Anatomiju, Dermatologiju, Kozmetologiju, Psihologiju, Marketing i Teoriju primene kozmetičkih tretmana. Tokom praktične nastave koristimo preparate od nekoliko svetskih brendova, kako bi studentima omogućili što šire obrazovanje.

Takođe pri praktičnoj nastavi studenti se obučavaju na najsavremenijim aparatima (Ultrazvučna terapija, Kristal-ultrazvučna kavitacija i Radio-talasni lifting tela, Radio-talasni lifting lica, Mezoterapija lica itd.). “Beauty Glamour” u toku praktičnog dela obuke praktikuje preko dvadeset manuelnih tretmana lica, rad sa Derma rolerima, tretiranje Alopecije, manikir, pedikir, depilaciju, izlivanje i nadogradnju noktiju, Akril, Nail-art, “Relax” masažu, “Ayurveda” masažu, Mini-val trepavica, osnove “Make-up”-a.

Nakon završene obuke svi studenti polažu završni ispit pred komisijom iz teoretskog i praktičnog dela, samim tim stiču sposobnost samostalnog rada. Po položenom završnom ispitu studio studentima izdaje sertifikat sa zvanjem “Kozmetičar-estetičar”.

Kraći kursevi

Permanent Make-up Artist – Obuka za trajnu šminku

Da bi ste postali “Permanent Make-up Artist” potrebno je pohađati inicijalnu edukaciju.
Po položenom završnom ispitu studio studentima izdaje sertifikat.

Medicinski pedikir

Kompletna obuka podrazumeva estetski pedikir i medicinski pedikir.
Po položenom završnom ispitu studio studentima izdaje sertifikat.

Svilene trepavice – Obuka za nadogradnju trepavica

Po položenom završnom ispitu studio studentima izdaje sertifikat.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremljene prostorije

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Kozmetičar/estetičar /
Obuka za trajnu šminku /
Medicinski pedikir /
Obuka za nadogradnju trepavica /