Čime se bavimo?

ČEK IN – Škola Šminkanja – već četiri godine se bavi profesionalnim šminkanjem i iza sebe ima veliki broj uspešnih radova, koji su prikazani na Fashion Week-u, mnogim magazinima, revijama, editorijalima i poznatim ličnostima u svrhu javnog nastupa i u muzičkim spotovima.

ČEK IN – Kursevi:

– Kako našminkati sam sebe? Kurs ČEK IN – Škola Šminkanja – je namenjen svima koji žele da se upoznaju sa osnovnim tehnikama šminkanja i nauče kako da našminkaju sebe . Ovaj kurs podrazumeva nekoliko različitih tehnika šminkanja za dan i veče, koje možete primeniti na sebi i koje su prilagođene isključivo Vašem obliku lica i očiju. Kurs traje 5 dana po 3 sata(4 časa) i nakon završetka kursa dobija se pohvalnica.

– Ubrzani profesionalni kurs ČEK IN – Škola Šminkanja – Kurs je namenjen svima koji imaju osnovna znanja iz šminkanja i žele da savladaju napredne tehnike profesionalnog šminkanja. Polaznici imaju priliku da rade na drugim modelima i steknu određene veštine i znanja koje im omogućavaju da uđu u svet profesionalaca. Kurs traje 5 dana po 3 sata i nakon završetka dobija se sertifikat.

Škola profesionalnog šminkanja ČEK IN – Škola Šminkanja – Kurs je namenjen svima koji žele da se profesionalno bave šminkanjem i grade karijeru kao profesionalni šminker. Nakon kursa polaznici stiču zvanje profesionalnog šminkera. Kurs traje 64 časa, 2 puta nedeljno vikendom. Nakon završenog kursa i položenog ispita dobija se sertifikat o završenom profesionalnom kursu. Sa ovom diplomom polaznici mogu aplicirati za popust pri kupovini MAC kozmetike.

– Individualni časovi ČEK IN – Škola Šminkanja – Namenjeni su svima, bez obzira na nivo, koji žele da unaprede svoje znanje i upoznaju se sa novim tehnikama. Časovi se organizuju u dogovoru sa predavačem i Vašem raspoloživom vremenu.

– Master klas kurs – Namenjen devojkama koje su vec prosle ubrzani kurs , a koji žele da savladaju napredne tehnike profesionalnog šminkanja u skladu sa aktuelnim trendovima . Kurs traje 5 dana, a nakon završenog kursa i položenog ispita dobija se sertifikat.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Škola profesionalnog šminkanja /
Individualni časovi /
Master klas kurs /