Čime se bavimo?

Panjković Akademija

Panjković Akademija je mnogo godina u nazad, imala nedostatak kvalifikovanih ljudi a danas taj nedostatak postaje kritičan. Zato se u frizerskoj akademiji Panjković, trudimo da obučimo profesionalce, spremne da se uhvate u koštac sa svim izazovima struke. Ako ste se odlučili za upis na kurs za frizera i frizersku akademiju Panjković, napravili ste odličan odabir, jer su mogućnosti beskrajne. Svoju karijeru možete voditi u različitim pravcima.

Ako želite pokrenuti svoj biznis frizerska akademija će vam tu pomoći. Ako poželite da neko vreme provedete na nekom velikom preko okeanskom brodu, koji kruži po dalekim egzotičnim ostrvima, daćemo vam preporuku, ako pak poželite da svoj posao usmerite ka sceni i estradi, frizerska akademija Panjković će Vas i u tom slučaju uputiti u pravom smeru. Potrebno je da želite da se trudite, da maštate i da poklonite poverenje frizerskoj Akademiji Panjković. Sve ostalo je naša briga.

Frizer

Biti frizer je uzbudljivo. Svaki dan se upoznajete sa interesantnim ljudima iz različitih delova života, sa različitim energijama, koristeći širok spektar veština koje stalno usavršvate. Da postanete uspešan frizer, treba Vam frizerska Akademija Panjković, koja će Vaše praktične veštine ukombinovati sa vašom kretivnošću, tehničkim znanjem, ličnim stilom, efikasnom komunikacijom, pozitivnim stavom i sposobnosti da sve to sastavite zajedno.

Kurs

Od samog početka kursa za frizera na Panjković akademiji, polaznici počinju sa praktičnim savladavanjem nastavnog plana i programa, prateći aktuelne modne trendove i tehnike u ovoj oblasti. Poseban akcenat stavljamo na veštinu komunikacije, što podrazumeva precizan i jasan dogovor sa klijentom, čemu posvećujemo punu pažnju da bi izbegli greške, a samim tim i pogrešne frizure. Učimo ih da budu komunikativni, da se s lakoćom izražavaju, da su ljubazni i da vole rad sa ljudima.

Cilj

Osnovni cilj naše obuke osposobljavanja za frizere je delotvorno, stručno i kreativno obavljanje poslova u sklopu frizerskog zanimanja. Trening centar akademije je u Njegoševoj ulici 21, na više od 100m2 funkcionalnog prostora, gde se obavljaju svi segmenti obuke: teorijska predavanja, treninzi, prezentacije, itd. Kako Panjković akademija naglasak stavlja na savladjivanje praktičnih frizerskih veština, konstantno ulaže u stručnu edukaciju nastavničkog kadra.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Kurs za muškog frizera /
Kurs za ženskog frizera /
Kurs nadogradnje kose /
Specijalistički kursevi /

Video prezentacija