Čime se bavimo?

Kampster je interaktivna onlajn akademija na kojoj s lakoćom stičete znanja i razvijate veštine neophodne za postizanje profesionalnih ciljeva i ostvarenje tržišnih zahteva – i to na najefektivniji način.

Kampster je interaktivna, gejmifikovana platforma kurseva za onlajn učenje.
Naša misija je unaprediti pristup učenju – svakome i svuda, kao i motivisati polaznike specijalizovanim modelom gejmifikovanog i interaktivnog učenja.

Kampster je platforma. Kampster je zajednica!
Sama platforma je zamišljena kao mesto gde se preko onlajn kurseva iz oblasti IT-ja, poslovanja i ličnog razvoja stiču znanja i veštine koje su potrebne tržištu. Svi kursevi su kreirani od strane autora koji su stručni u svojim oblastima, a oni su dužni da pruže kvalitetan sadržaj i poštuju metodologiju za pisanje kurseva koja uključuje mikrolekcije, rečnike nepoznatih pojmova, testove i završne zadatke.
Kampster platforma raspolaže tržišno orijentisanim onlajn kursevima, znanjima i veštinama koji su prošli proveru stručnjaka i preko 35,000 polaznika! Programiranje, digitalne veštine, poslovni onlajn kursevi, kursevi jezika i ličnog razvoja samo su neke od tema koja ćete naći na Kampsteru.
Dostupnost obrazovanja i jednaka mogućnost za sve ljude da šire svoja znanja su osnovna ideja sa kojom je osnovan Kampster.

Na Kampsteru je znanje dostpuno svima i u svakom trenutku – tempo i vreme učenja birate sami!

  • Interaktivna nastava

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

  • E-Learning

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Onlajn kursevi programiranja /
Web i digitalni onlajn kursevi /
Microsoft Office onlajn kursevi /
Kursevi stranih jezika /
Kursevi ličnog razvoja /
Lifestyle kursevi /
Kursevi za đake /
Kursevi iz oblasti nege i socijalne zaštite /