Čime se bavimo?

Škola Meri Popins NB se nalazi na Novom Beogradu u bloku 23. Meri Popins NB nudi kurseve jezika. Kurseve engleskog jezika organizujemo za sve uzraste, dok se časovi nemačkog prema potrebi odvijaju ili u manjim grupama ili individualno. U našoj školi organizujemo produženi boravak koji uklađujemo sa školskim programom. Nalazimo se u neposrednoj blizini Osnovne škole “Laza Kostić”.
U nastavi koristimo kvalitetne programe poznatih britanskih izdavača i savremene nastavne audio i video materijale.

Kursevi za decu predškolskog uzrasta

Naši najmlađi đaci imaju od 4 do 6 godina. Deca tog uzrasta na časovima pevaju, igraju se, boje i crtaju. Od malih nogu im se razvija ljubav prema učenju stranog jezika i polako se već od njamlađeg uzrasta uče da kroz ponavljanje određenih rutina na času savladaju reči, fraze i cele pesmice iz engleskog jezika. Svaki čas se strukturno sastoji iz više kraćih celina da bi se deci tog uzrasta kroz različite aktivnosti maksimalno održala pažnja i koncentracija.

Kursevi engleskog jezika za decu školskog uzrasta

Programi za školsku decu su po temama bliski njihovim interesovanjima, čime deca lakše i brže usvajaju gradivo jer su im teme zanimljive. Cilj ovih programa je sticanje četiri osnovne veštine neophodne za pravilno učenje stranog jezika, a to su čitanje, pisanje sastava, razumevanje teksta na engleskom jeziku kroz slušanje i razvijanje veštine samostalnog govora na engleskom. U nižim razredima, naročitu u prvom i drugom razredu osnovne škole, fokus je više na govoru i razumevanju poslušanog teksta kao i usvjanju reči i fraza za taj nivo učenja jezika, a u višim razredima je razvijanje sve četiri veštine podjednako zastupljeno. Osim toga, deca će na časovima uvećati svoja znanja iz opšte kulture, kao i specifična znanja svojstvena kulturi naroda jezika koji se uči. U nastavi se koriste najsavremeniji udžbenici i nastavni materijali.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2