DaF PERFEKT logo
DaF PERFEKT centar za nemački jezik

O centru

DaF-PERFEKT je uspešan, licenciran centar koji organizuje kurseve za učenje nemačkog jezika za decu i odrasle. Centar je specijalizovan isključivo za nemački jezik i nudi nov i kvalitetniji program. Ovde takođe možete steći međunarodno priznate diplome.

Zašto smo uspešni?

Naša škola “DaF-PERFEKT” izuzetne uspehe postiže upravo zahvaljujući angažovanim, motivisanim i kvalifikovanim predavačima.
Naši ljubazni saradnici poseduju dragoceno iskustvo u nastavi nemačkog jezika i struci. Oni vole svoj posao i rado pohađaju razne seminare u zemlji i inostranstvu za profesionalno usavršavanje. Predani su poslu, inventivni su i osposobljeni da u nastavi primenjuju najsavremenije metode. Nemačkim jezikom vladaju kao maternjim i većina naših profeosra su duži niz godina živeli i školovali se u Nemačkoj, u Austriji ili Švajcarskoj, u autentičnoj sredini čiji jezik i predaju. Zato i jesmo u mogućnosti ne samo da Vam ponudimo izuzetna jezička znanja i da Vas optimalno pripremimo za međunarodno priznate ispite iz nemačkog jezika, već i da Vas upoznamo sa lepotama jezika i zemljama nemačkog govornog područja.
Nakon obuke za koju su zaduženi profesori sa Bečkog Univerziteta, profesorima naše škole “DaF-PERFEKT” je dodeljena licenca!

U školi DaF-PERFEKT organizujemo standardne, poluintenzivne i intenzivne kurseve za odrasle kao i kurseve za decu.

Standardni kursevi se održavaju dva puta nedeljno po 90 min u popodnevnim časova u terminima od 17:00h, 18:40h i 20:15h. Kurs traje 4 meseca.

Poluintenzivni kursevi se održavaju pretežno vikendom ali ukoliko ima interesenata može se održavati i radnim danima. Časovi traju po 180 min dva puta nedeljno. Ovaj kurs traje dva meseca.

Intenzivni kursevi se održavaju u prepodnevnim časovima, četiri radna dana po 180 min. Mogući termini su 09:00h-12:15h ili 12:30h-15:45h. Kurs traje mesec dana.

Dečiji kursevi se održavaju subotom po 90 min. Grupe se formiraju po nivou znanja i po godištu deteta. Kurs traje od septembra do juna i raspusti su usklađeni sa osnovnim i srednjim školama.

Letnji intenzivni kursevi se održavaju u julu, avgustu i septembru svake godine. Kurs se pohađa svaki radni dan po 180 min i traje 17 radnih dana/tri nedelje.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremljene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Nemački jezik A1-C1