Čime se bavimo?

SpeakEasy Centar Stranih Jezika osnovan je 2004.godine u gradiću na obali Tise, Bečeju, a od 2013. godine počinje sa radom i u Novom Sadu. U prostorijama prijatnog ambijenta i radne atmosfere već devet godina smenjuju se đaci od 5 do 55 godina starosti. Stručnost, kreativnost i pristupačnost naših predavača je nešto po čemu se naša škola prepoznaje. Rad u malim grupama kao i individualni pristup svakom polazniku je nešto na čemu insistiramo.

Učenje stranih jezika, a posebno u dečijem uzrastu, nije samo savladavanje gradiva iz udžbenika. Trudimo se da ovaj proces obogatimo kreativnim radom i aktivnostima u vidu radionica, školskih predstava i recitalskih smotri.

SpeakEasy Centar Stranih Jezika pored engleskog jezika, vremenom smo našu ponudu proširili sa još nekoliko svetskih jezika. Danas naši polaznici imaju mogućnost da pohađaju kurseve nemačkog, španskog, ruskog i mađarskog jezika, kao i srpskog jezika za strance. Najbolji pokazatelj našeg rada su naši đaci koji iz godine u godinu uspešno polažu međunarodno priznate ispite (FCE, CAE, CPE, BEC, IELTS, TOEFL). Od 2012. godine postali smo član Addvantage Programa u okviru Britanskog Saveta.

Naša škola je jedini ovlašćeni centar na teritoriji Vojvodine za pripremu za polaganje TOLES ispita. TOLES je međunarodno priznati sertifikat pravnog engleskog jezika priznat od strane multinacionalnih kompanija, institucija Evropske unije i drugih internacionalnih organizacija. Namenjen je studentima prava, advokatima i drugim stručnjacima iz oblasti pravnih nauka. Kurs se sastoji iz tri nivoa: TOLES Foundation (osnovni), TOLES Higher (viši) i TOLES Advanced (napredni), u zavisnosti od nivoa poznavanja engleskog jezika.

Pružamo usluge prevođenja iz različitih oblasti, uz overu ovlašćenog sudskog tumača za engleski, nemački, mađarski, ruski, španski, italijanski i francuski jezik.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Kurs Engleskog jezika A1 – C2
Kurs Srpskog jezika A1 – C2
Kurs Mađarskog jezika A1 – C2
Kurs Ruskog jezika A1 – C2
Kurs Španskog jezika A1 – C2
Kurs Nemačkog jezika A1 – C2
Usluge prevođenja /

Video prezentacija