Mayfair - centar za strane jezike - logo
Mayfair - centar za strane jezike - large

O školi

Prva asocijacija na strani jezik je engleski jezik. Međutim, jezici poput nemačkog, italijanskog i francuskog jezika su podjednako atraktivni i njihovo znanje takođe ima veliku primenu. Baš iz tog razloga, Mayfair centar za strane jezike vam nudi kurseve iz više stranih jezika.

Kursevi stranih jezika za decu

Rad sa decom školskog uzrasta je osmišljen tako da prati njihove potrebe i u skladu je sa njihovim nivoom znanja. Njihovo trenutno znanje predstavlja polaznu tačku koju učenjem jezika, u okviru grupe ili individualno, nadograđujemo i podižemo na mnogo veći nivo.

Kursevi stranog jezika za decu su prilagođeni njihovom uzrastu i njihovim potrebama. Kursevi se odvijaju u okviru grupe ili individualno, a koriste se najsavremeniji užbenici i materijali.

Kursevi stranih jezika za odrasle

Opšti kursevi engleskog jezika za odrasle su osmišljeni tako da vam omoguće sticanje znanja i samopouzdanja za uspešnu komunikaciju na stranom jeziku.

Svaki kurs se zasniva na programu koji obuhvata veštine slušanja, čitanja, pisanja i govora na stranom jeziku. Ove aktivnosti su propraćene i adekvatnim gramatičkim vežbama, učenjem vokabulara, pravilnog izgovora, idiomatskih značenja i kolokvijalnog jezika.

Opšti kursevi engleskog jezika za odrasle se vrše na sledećim nivoima znanja engleskog jezika: A1, A2, B1, B2, C1 i C2. Svaki od navedenih nivoa znanja se utvrđuje uz pomoć standardizovanog testa i testiranje se vrši besplatno u našoj školi.

Mayfair centar za strane jezike –  pomaže svojim učenicima da uspeju u globalnoj zajednici. Upravo zato, naš pristup nastavi je fokusiran na ostvarivanje ciljeva svakog pojedinca i tome smo nesebično posvećeni. 

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1 – C2
Nemački jezik A1 – C2
Francuski jezik A1 – C2
Italijanski jezik A1 – C2