Cambridge International Logo
Cambridge International

O školi

Centar za strane jezike Cambridge international nudi Vam kurseve engleskog, nemačkog i italijanskog jezika za decu i odrasle.

Za Vaše mališane tu je naše englesko-nemačko zabavište u kome će Vaša deca kroz igru usvajati jezike. Namenjeno je deci uzrasta od 3 do 5 godina. Nastava se održava svakog radnog dana od 11 do 15 časova. Vaše dete će uživati u ukusno opremljenim prostorijama naše škole i prostranoj bašti. Pre svega, učiće engleski i nemački jezik, ali će takođe imati časove muzike, glume i lepog ponašanja, a često moći i da iskaže svojou kreativnost u radionicama dečijeg stvaralaštva. Mala škola glume takođe radi u okviru zabavišta – tako da je vreme mališana prepuno interesantnih aktivnosti. O Vašoj deci brine tim dobro obučenih i iskusnih stručnjaka (profesori, vaspitači, glumica), njihov boravak će biti učenje, ali i mnogo zabave!

KURSEVI ZA DECU

Škola stranih jezika Cambridge International organizuje kurseve za sve uzraste. Za predškolce je to dva puta nedeljno po 50 minuta – nastava je organizovana tako deca usvajaju jezik kroz mnoštvo komunikativnih aktivnosti, najviše kroz kreativnu i organizovanu igru. Za osnovce tu su kursevi engleskog (od devete godine i nemačkog) jezika 2 puta nedeljno po 50 minuta, u malim jezičkim grupama uz iskusne predavače i korišćenje najsavremenijih udžbenika i učila (Smart tabla) daje odlične rezultate. Deca mogu, pored redovnih časova, imati, po potrebi, besplatnu konsultativnu nastavu. I za srednjoškolce tu su kursevi engleskog, nemačkog i italijanskog jezika, 2 puta nedeljno po 50 minuta, 2 puta nedeljno po 60 minuta ili 2 puta nedeljno po 90 minuta, zavisno od nivoa i potreba.

KURSEVI ZA ODRASLE

U ponudi imamo kurseve engleskog, nemačkog i italijanskog jezika. Grupna nastava se održava dva puta nedeljno po 90 minuta, a postoji i mogućnost individulane nastave, kao i specijalizovanih kursve iz oblasti medicine, ekonomije, prava…. Svi kursevi su ujedno i priprema za polaganje medjunarodno priznatih ispita.

SRPSKI ZA STRANCE

U ponudi imamo i učenje srpskog jezika za strane državljene. Nastava se održava prema potrebama polaznika.

ŠKOLA PROGRAMIRANJA ZA DECU

U ponudi imamo i odredjene kurseve programiranja za decu: Scratch, Python i robotiku.

Pored toga, organizujemo specijalizovane kurseve iz oblasti medicine, prava, bankarstva, ekonomije, finansija…

Vršimo i usluge prevođenja, kao i pripremu za ispite za dobijanje međunarodno priznatih diploma za:
– dobijanje diploma univerziteta Cambridge za decu (Movers, Starters, Flyers)
– dobijanje diploma univerziteta Cambridge za odrasle (KET,PET,FCE,CAE,CPE)
– dobijanje drugih medjunarodno priznatih diploma, TOEFL, IELTS svih nivoa

Takođe, budući studenti anglistike se mogu spremiti za kvalifikacioni ispit.

U našim prostorijama radi i dramski studio predvođen glumicom iz Narodnog pozorišta koji sprema predstave na engleskom i srpskom jeziku.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremljene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik /
Nemački jezik /
Italijanski jezik /
Srpski jezik za strance /
Scratch kurs za decu Osnovni
Scratch kurs za decu Napredni
Python kurs za decu /
Robotika za decu /