Čime se bavimo?

NORDIA SENTER

Veći deo odraslog života nas je interesovala Skandinavija i sve što ima veze sa njom, pa je prirodno da smo tu ljubav preneli u ono čime se bavimo. Svaki zadatak posmatramo kao svojevrstan izazov i priliku da usavršimo svoje znanje i umeće. Učionica nam je radno-kreativni centar, a đaci naša neiscrpna inspiracija. Najbolja potvrda našeg rada je to što đaci na kraju časa pitaju: “Kad pre gotovo?” ili kažu kako im je stečeno znanje jezika pomoglo u nekom od životnih aspekata.

NORDIA SENTER je usko specijalizovana ustanova koja se bavi nastavom, prevođenjem i konsaltingom iz domena skandinavskih zemalja. Naše prednosti su:

Specijalizovani smo isključivo za skandinavske jezike i prilike u tom zemljama, tako da su nam kompletna energija i angažovanje usmereni u tom pravcu.

Posedujemo aktuelne informacije u vezi sa traženjem posla za različite struke. Osim korisnih saveta koje možemo da damo, takođe radimo i pripremu za intervju, pomoć pri sastavljanju cv-a, propratnih pisama i registraciji na online portale.

Prevodimo dokumenata za autorizaciju ili nostrifikaciju diploma na ciljni jezik uz popunjavanje propratnih formulara. U slučaju dobijanja odbijenice, postoji mogućnost i sačinjavanja žalbe uz pomoć naših pravnih savetnika. Za polaznike škole sve ove usluge se pružaju po povlašćenoj ceni.

Iskusni smo predavači sa dugogodišnjim iskustvom koji vode nastavu po pažljivo isplaniranim nastavnim programima. Osim opštih kurseva jezika na svim nivoima, nudimo i specijalizovanu nastavu za određene profile polaznika, pripremu za polagnaje testova u zemlji ili inostranstvu sa visokim procentom prolaznosti na njima.

Prijatan ambijent u našim prostorijama koji doprinosi kvalitetu nastave i ugođaju polaznika opremljen savremenim pomagalima za učenje.

NORDIA SENTER je jedina škola jezika koja Vam nudi sve ovo na samo jednom mestu, dođite i uverite se sami… Nauči jezik i pobedi život!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Norveški jezik A1 – B2
Švedski jezik A1 – C1
Danski jezik A1 – B2

Video prezentacija