Čime se bavimo?

Škola stranih jezika Logos osnovana je 2001. godine kao jedna od prvih privatnih škola ovog tipa, a sa ciljem da unapredi i usavrši dotadašnju metodiku nastave stranih jezika.

Od samog početka Logos čini tim profesora koji svojim radom, iskustvom, predanošću, skoncentrisanošću na polaznika i entuzijazmom pokusavaju da svojim polaznicima olakšaju i ubrzaju proces učenja stranih jezika. Stoga, ubrzo po svom nastanku Logos stice reputaciju vrlo ozbiljne i kvalitetne škole stranih jezika.

Škola stranih jezika Logos nalazi se u najstrožem centru Beograda, u ulici Maršala Birjuzova br.8 , na par sekundi hoda od Knez Mihajlove, u blizini autobuske stanice Zeleni venac i nadomak garaže na Obilićevom vencu.
Škola zapošljava diplomirane profesore jezika, sa diplomama stečenim kako u nasoj zemlji tako i u inostranstvu koji se neprestano profesionalno usavršavaju. Kursevi su obogaćeni časovima sa stranim lektorima.

Škola u redovnoj ponudi ima kurseve italijanskog, engleskog, grčkog, španskog, francuskog, nemačkog i ruskog jezika, kao i kurs srpskog jezika za strance. Na zahtev polaznika, škola organizuje i kurseve japanskog, arapskog, hindi, kineskog, turskog i švedskog jezika.

Upisni rokovi na klasične kurseve su avgust – septembar, i januar – ferbuar, a na individualne i specijalizovane kurseve – svakog meseca.

Škola ima nastavni plan koji je prilagođen svim uzrastima polaznika i utemeljen na najsavremenijim svetskim metodama.
Osim udžbenika u nastavi se koriste i savremeni dodatni materijal čime se proces učenja dodatno obogaćuje i postaje zabavniji.

U nasoj školi rad se zasniva na malim grupama, od 5 do 8 polaznika, kako bismo bili u mogućnosti da posvetimo individualnu paznju svakom polazniku, da upoznamo njegove interese i pratimo njegovo napredovanje. Na kraju kursa, po položenom završnom ispitu, škola izdaje sertifikat.

Nastava se održava celog dana u unapred utvrdjenim terminima i danima, u savremeno opremljenom ambijentu.
Škola takodje pruza i mogućnost održavanja kurseva u preduzećima koji se odrzavaju u vreme i dinamikom koja najvise odgovara zaposlenima

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2
Nemački jezik A1-C2
Italijanski jezik A1-C2
Francuski jezik A1-C2
Španski jezik A1-C2
Grčki jezik A1-C2
Hindi jezik A1-C2
Ruski jezik A1-C2
Kineski jezik A1-C2
Arapski jezik A1-C2
Japanski jezik A1-C2
Turski jezik A1-C2
Švedski jezik A1-C2
Srpski ja strance /