Čime se bavimo?

Tulumba-Centar za učenje stranih jezika nalazi se u Beogradu, na Zrenjaninskom putu broj 94. Školu vodi dipl. filolog – master turskog jezika i književnosti. Ime smo dobili po poslastici koja je dobro poznata i u Srbiji, i u Turskoj, i koja simbolizuje spoj srpske i turske kulture.

Očekujemo Vas u prijatnom ambijentu, sa sjajnim i ljubaznim predavačima. Uz pomoć stručnog tima naših profesora pomoći ćemo Vam da lako savladate jezik, budete sigurni prilikom komunikacije na stranom jeziku i izaberete metode i vrstu kursa prema Vašim potrebama.

Prioritet škole „Tulumba” jesu obrazovani i kvalitetni predavači, diplomirani filolozi i profesori jezika. Naše profesore odlikuje motivacija i predanost svom pozivu.

U ponudi imamo sve vrste kurseva i individualnih časova engleskog, turskog, italijanskog, nemačkog, norveškog, arapskog, persijskog, francuskog, španskog, ruskog, mađarskog, rumunskog, kineskog, portugalskog, japanskog, švedskog, danskog, grčkog, albanskog, češkog, ukrajinskog, holandskog, bugarskog, srpskog za strance i još mnogo drugih jezika. Izaberite standardne, konverzacijske, specijalizovane ili intenzivne, individualne, poluindividualne ili grupne kurseve koji su prilagođeni Vama i Vašim potrebama.

Osim navedenih, prednosti učenja u našoj školi su: rad po udžbenicima renomiranih svetskih izdavača, adekvatna i stalna pomoć profesora, nivoi znanja jezika koji su usklađeni sa nivoima Saveta Evrope, besplatno testiranje pri upisu i mnoge nagrade i STALNI POPUSTI za sve naše učenike tokom cele godine.

Tulumba-Centar za učenje stranih jezika: Podučavanje i prevodilačke usluge (sve vrste usmenih i pismenih prevoda).

Jezici: Engleski, turski, norveški, italijanski, nemački, arapski, persijski, francuski, španski, ruski, mađarski, rumunski, kineski, portugalski, japanski, švedski, danski, grčki, albanski, češki, ukrajinski, holandski, bugarski, srpski za strance i još mnogo drugih jezika.

Nivoi: Svi nivoi (E, A1, A2, B1, B2, C1, C2).

Vrste kurseva: Redovni, ubrzani, konverzacijski, specijalizovani, individualni, poluindividualni i grupni kursevi, kao i kursevi za firme.

Vrste časova: Individualni, poluindividualni, grupni časovi i radionice.

Mesto održavanja kurseva i individualnih časova: U školi, kod Vas i online.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski A1-C2
Turski A1-C2
Norveški A1-C2
Italijanski A1-C2
Nemački A1-C2
Francuski A1-C2
Arapski A1-C2
Španski A1-C2
Ruski A1-C2
Persijski A1-C2
Mađarski A1-C2
Rumunski A1-C2
Kineski A1-C2
Portugalski A1-C2
Japanski A1-C2
Švedski A1-C2
Danski A1-C2
Grčki A1-C2
Albanski A1-C2
Češki A1-C2
Ukrajinski A1-C2
Bugarski A1-C2
Srpski za strance A1-C2