Čime se bavimo?

Škola Alfa i Omega se nalazi u univerzitetskom delu Beograda, blizu Vukovog spomenika, neposredno pored opštine Zvezdara u Bulevaru kralja Aleksandra 81. Iako je pored Bulevara ulična buka se ne čuje.Do ove prave oaze znanja i mira lako se stiže.Škola je dobro povezana sa centrom grada i okolnim opštinama većim brojem tramvajskih (5, 6, 7, 14) i autobuskih linija (26, 27L, 32, 74…).U blizini je i stanica Beovoza kod Vukovog spomenika.

Učionice su opremljene savremenim video i audio sredstvima: televizorima, DVD, grafoskopom, kompjuterom a učionica za decu nižeg uzrasta.Poseduje bogatu zbirku lutaka, marioneta i veliki broj zanimljivih igara.U školi se posebno ističe biblioteka koja je na raspolaganju našim polaznicima. Dodatnom literaturom na stranom jeziku ovde je moguće proširiti svoje znanje.Većina đaka u našu školu dolazi putem preporuke.

Jedna od retkih preporuka koju nismo usvojili jeste da se proširimo na druge delove grada pošto nismo sigurni da bismo, u više škola, uspeli da održimo ovaj visok nivo kvaliteta nastave.

Visoki standard nastave, lična pažnja i briga predavača za svakog polaznika posebno, pomogli su nam da dobijemo prepoznatljivo ime u Beogradu.Nalazi se u univerzitetskom delu Beograda, blizu Vukovog spomenika, neposredno pored opštine Zvezdara u Bulevaru kralja Aleksandra 81.

I ako je pored Bulevara, ulična buka se ne čuje. Do ove prave oaze znanja i mira lako se stiže, jer je škola dobro povezana sa centrom grada i okolnim opštinama većim brojem tramvajskih (5, 6, 7, 14) i autobuskih linija (26, 27L, 32, 74…) kao i Beovozom sa stanicom kod Vukovog spomenika.

Visoki standard nastave, lična pažnja i briga predavača za svakog polaznika posebno, pomogli su nam da dobijemo prepoznatljivo ime u Beogradu.
Dođite da učimo zajedno.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski lezik A1-C2
Nemački jezik A1-C2
Italijanski jezik A1-C2
Francuski jezik A1-C2
Španski jezik A1-C2
Arapski jezik A1-C2