Penguin English škola logo
Penguin English škola stranih jezika

O školi

Škola stranih jezika Penguin English osnovana je 1993. godine. Od tog trenutka vreme je proletelo, jer smo se družili sa divnom i pametnom decom, od kojih su neki postali i naše kolege! Primenom stručnih i savremenih metoda edukacije, kvalitetnim nastavnim kadrom, ozbiljnim pristupom i posvećenošću svakom polazniku, broj naših učenika, profesora i svi drugi kapaciteti širili su se veoma brzo. Naše rezultate i uspehe naših polaznika priznao je veliki broj naučnih institucija i stručna javnost, a 2010. godine postali smo ponopravni član YALS-a, elitne asocijacije privatnih škola Srbije.
Iako je negujemo veoma ozbiljan pristup nastavi, od samih početaka smo se trudili da najmlađim polaznicima učenje stranih jezika bude privlačno i zabavno. Pored jubilarnih predstava, organizovali smo i kvizove, takmičenja talenata, koncerte, maskenbale, filmske večeri, putovanja, kampovanja i mnogo drugih zanimljivih događaja koji su u našu školicu uneli pozitivnu i kreativnu atmosferu.

I posle 20 godina nismo se umorili. Naprotiv, i danas postavljamo nove standarde, održavamo visoke nivoe nastave, uvodimo najsavremenija nastavna sredstva i nalazimo načine da našim đacima časove učinimo zanimljivijim, a profesore pristupačnim za bilo koju vrstu pomoći. Kursevi engleskog jezika za predškolce, osnovce, srednjoškolce, kursevi za odrasle, prevodi, pripreme za prijemne ispite i Kembridžove sertifikate samo su deo usluga koje Penguin English nastavlja da pruža svojim klijentima. Ponosni smo na rezultate koje smo postigli, ali smo i svesni da moramo biti još bolji, jer pred sobom imamo nove, zahtevnije generacije pred kojima tek treba da se dokažemo.

O našem načinu rada

Radi se u malim grupama (6-8), jer se samo tako postižu najefikasniji rezultati. Nastava se kontroliše redovnim inspekcijama od strane stručnih metodičara sa Univerziteta u Beogradu i Nišu. U upotrebi su najsavremenij audio-vizuelni kembridžovi programi koji u potpunosti spremaju polaznike za polaganje kembridžovih ispita. Redovno se prate napredak i potrebe svakog polaznika. Tu su i stalne edukacije nastavnika na seminarima u zemlji i inostranstvu. Možemo se pohvaliti i dugogodišnjom uspešnom saradnjom sa Britanskim savetom koja je rezultirala ulaskom u ‘ADDVANTAGE’ program.

Posetite nas i uverite se u kvalitet Penguin English škole!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremljene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2
Nemački jezik /