Čime se bavimo?

LADYBIRD – Jezički studio je specijalizovana za učenje engleskog jezika. Osnovana je 1999. godine sa idejom da đacima pruži nastavu vrhunskog kvaliteta, te da im učenje engleskog učini zanimljivim i efikasnim. Škola se tokom godina razvijala, rasla i izgradila svoju reputaciju među mnogobrojnim polaznicima svih uzrasta.

Danas je Jezički studio Ladybird škola srednje veličine, dovoljno velika da pruži dobro strukturisan plan i program učenja na različitim nivoima, ali istovremeno i dovoljno mala da neguje ono najvažnije, a to je individualni pristup svakom polazniku.

Da bi neko bio predavač u Jezičkom studiju Ladybird mora da bude stručan, posvećen, talentovan i motivisan, i u stanju da u nastavi napravi spoj tradicionalnih i modernih metodičkih rešenja… Ali to nije sve: đacima je, pored znanja, potrebno preneti i ljubav prema engleskom jeziku. To ovu školu čini zaista posebnom. Zbog svega toga uspeh dolazi kao prirodna posledica.

O tome najbolje svedoče mnogobrojni polaznici koji su položili međunarodno priznate Cambridge i TOEFL ispite, i koji uspešno studiraju i rade u našoj zemlji i inostranstvu.

LADYBIRD – Jezički studio – KURSEVI:

-Playschool obuhvata kurseve za decu uzrasta od 4 do 6 godina koji se održavaju u ritmu od 1 x 45 minuta odnosno 2 x 50 minuta nedeljno u zavisnosti od uzrasta.Jezik se uči kroz igru, uz korišćenje muzike, telesnog pokreta, dramatizacije priča i pesama.

-Školski kursevi za osnovce (od 7 do 15 godina) namenjeni su kako deci koja su imala prethodno iskustvo u učenju engleskog jezika, tako i deci koja nisu. Kriterijumi za smeštanje đaka na određene nivoe su godine starosti kao i znanje pokazano na testu prilikom upisa. Časovi se održavaju u ritmu od 2 x 50 minuta nedeljno.

Omladinski kursevi namenjeni su srednjoškolcima i studentima (od 16 do 24 godine) koji su naši đaci dugi niz godina ili onima koji su znanje stekli na drugim mestima uz prethodno ulazno testiranje. Na ovim kursevima se usavršavaju stečene jezičke veštine, detaljno obrađuju komplikovane gramatičke strukture, proširuje vokabular i posebno obraća pažnja na razvijanje veštine pisanja različitih formi tekstova – eseja, formalnih i neformalnih pisama/e-mejlova, izveštaja i sl. Pored savremenih udžbenika renomiranih britanskih izdavača u nastavi se koriste raznovrsni drugi zanimljivi materijali bliski interesovanjima mladih.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Playschool od 4 do 6 godina
Školski kursevi za osnovce (od 7 do 15 godina)
Omladinski kursevi (od 16 do 24 godine)
Odrasli /