Čime se bavimo?

Orient – Škola masaže je škola koja u potpunosti ispunjava sve standarde edukacija u oblasti masaže i kozmetike.
Školu vodi osnivač Kristina Mlađenović koja je profesionalni sertifikovani fizioterapeut, lekar prirodne medicine kao i savetnik o zdravoj ishrani. Godine 2013 osnovala je preduzeće „Fish spa“ i „Estetic relax studio by Krisina“ sa salonima u Beogradu, Herceg Novom, Budvi, Vrnjačkoj Banji, kao i korporacija sa hotelom na Kopaoniku Mujen lux i Putnik. U periodu od 2018. do 2019. širila je svoje znanje i sticala iskustva u Nemačkoj. Godine iskustva i hiljade zadovoljnih klijenata, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, su dokaz njene ljubavi prema svom poslu.

Orient – Škola masaže Kursevi:

Kurs za masažu – početni nivo:Kurs za masažu za početnike osposobljava polaznike za rad u salonima, da vode sopstvene salone, kao i da rade u welness i spa centrima u prestižnim hotelima ili na luksuznim brodovima.

Kurs za masažu – ubrzani:Ubrzani kurs masaže je namenjen svim polaznicima koji žele da savladaju tehnike relax i terapeutske masaže i da u potpunosti budu osposobljeni za rad u salonu za masažu sa mogućnošću daljeg usavršavanja za welness i spa centre.

Kurs za masažu – master nivo: Kvalifikovani ste da pružate terapeutske masaže, ali želite da se razvijate i u drugim tehnikama duboke masaže kako biste pomogli klijentima sa uobičajenim problemima leđa, vrata i ramena? Napredni – master kurs masaže je dizajniran za vas.

Kurs za masažu – Maderoterapija: Maderoterapija je danas u svetu hit! Reč je o specijalnoj masaži oklagijama koja potiče iz Kolumbije, a služi za uklanjanje celulita na problematičnim regijama. Završite obuku u maderoterapiji kod nas i upotpunite Vašu ponudu u salonu! Kurs maderoterapije se višestruko isplaćuje, jer žene znaju žašto je baš maderoterapija pravi način za rešavanje problema sa celulitom.

Ostali kursevi i obuke: Kurs za kozmetičare, Radionica sapuna, Kurs depilacije, Kurs manikir i pedikir.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Kurs za masažu – početni nivo /
Kurs za masažu – ubrzani /
Kurs za masažu – master nivo /
Kurs za masažu – maderoterapija /
Kurs za kozmetičara /
Kurs depilacije /
Kurs manikir i pedikir /
Radionica sapuna /
Obuka za fish spa /