Čime se bavimo?

Beauty Ladies Andrijana Ana – Centar za edukacije nudi individualne i grupne obuke iz oblasti maderoterapije i nadogradnje svilenih trepavica. Pored toga, u prijatnom ambijentu našeg salona u Obrenovcu dostupan je veliki izbor tretmana za negu lica, pedikir i manikir, anticelulit program, depilacija…

Ukoliko želite da se profesionalno obučite za sve popularniju metodu maderoterapije, Centar za edukacije Beauty Ladies Obrenovac nudi individualne kurseve u terminu koji Vama odgovara. U cenu obuke uključen je set oklagija, kao i sertifikat o uspešno završenom kursu.

Takođe, postoji mogućnost obuka u malim grupama 2-3 osobe. U centru za edukaciju dostupna je i obuka za nadogradnju svilenih trepavica koja se sastoji iz teorijskog i praktičnog dela. Nakon upoznavanja sa materijalom i tehnikom prelazi se na praktičan rad na modelu, što daje najbolje rezultate.

Po završetku obuke dobija se sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima nadogradnje trepavica.

S obzirom da je svakodnevno izložena najrazličitijim spoljnim uticajima, koža lica zahteva posebnu negu kako bi uvek zdrava, lepa i zategnuta. Nudimo veliki izbor tretmana za lice koji uspešno rešavaju različite probleme sa kožom.

  • Miloša Obrenovića 7đ, stan 5, Obrenovac
  • 065/ 500-93-44
  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Maderoterapija /
Nadogradnja svilenih trepavica /