Čime se bavimo?

,,J & J “- Edukativni centar vam pruža mogućnost da steknete znanje za ličnu negu i upotrebu kozmetičkih proizvoda kod kuće i “za svoju dušu“. Za one koji ipak žele da se okušaju u našem poslu, nudimo vrhunske edukacije .

Organizujemo besplatne prezentacije u saranji sa vrhunskim strucnjacima!

Cilj nam je da opravdamo poverenje koje nam klijenti ukazuju i da izađemo u susret svakom ponaosob. Vaše želje i ideje su za nas imperativ.

,,J & J “ – Edukativni centar – Edukacije:

Trajna šminka – Kreativni ste ? Imate osećaj za lepo ? Želite da u vaše usluge uvrstite i tretmane trajne šminke ? Onda ste na pravom mestu.

Estetski pedikir – U današnje vreme nije luksuz, već potreba, jer redovno održavanje i pravilna nega stopala čuva njihovo zdravlje i sprečava njihove bolesti.

Dermapen – Dermapen je tretman kojim se prelaskom dermapena preko kože izazivaju mehanička ostećenja čime se stimuliše regeneracija kože.

Maderoterapija – Ovladajte novom veštinom, naučite kako se radi masaža drvenim oklagijama. Unapredite svoje znanje i poslovanje. Budite i vi maderoterapeut.

Manikir – U okviru našeg edukativnog centra organizujemo dodatna usavršavanja i besplatne prezentacije u saradnju sa vrhunskim stručnjacima :
Aparatni manikir sa trajnim lakom, usavršavanje gel tehnike, salon mix obuka.

Profesionalno šminkanje -Zakoračite u svet profesionalnih šminkera. Profesionalna šminka će učiniti da vaše lice i lice vaših klijenta bude besprekorno u svakom trenutku.

Svilene trepavice – Tehnika 1:1, Ruski volumen.
Nadogradnja svilenih trepavica je revolucionarna tehnika koja je u poslednje vreme jedan od najsavremenijih trendova za negu lepote

Depilacija – Upoznajte se i naučite sve potrebne detalje kvalitetne depilacije svih regija.

Nakon svake naše edukacije možete započeti svoj posao, a naš stručni tim će pratiti Vaš dalji razvoj i pružiti Vam smernice kako da svoj posao dignete na viši nivo.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Trajna šminka /
Estetski pedikir /
Dermapen /
Maderoterapija /
Manikir /
Profesionalno šminkanje /
Svilene trepavice /
Depilacija /