Čime se bavimo?

Za koga je obuka?
Ako je masaža tvoja strast i želis da započneš karijeru u ovoj industiji, na pravom si mestu, Zen centar za masažu nudi najbolju obuku.Bilo da vidiš sebe kao terapeuta u spa centru, ili salonu ovaj kurs je tvoj pravi izbor.

Program.
Program je takođe pogodan za fizioterapeute koji žele da poboljšaju veštinu izvođenja masaže, za personalne trenere moji žele da nude svojim klijentima dodatnu uslugu, kao i za sve one koji žele da usavrše svoje trenutno poznavanje masaže ili da se njome bave iz hobija.

Naša filozofija.
Doživljaj masaže za nas je više od dodira. Ona je topla dobrodošlica, lepa reč, profesionalna uluga i spoj energije. Inspiracija čula i uma koja približava tihom kutku unutar bića.Posvećeni smo najvišem kvalitetu usluge, i svi klijenti su za nas posebni. Dozvolite da Vas naši visoko kvalifikovani terapeuti povedu na putovanje duha, gde vreme staje.Uz nas, naučite da volite sebe.

Ponuda.
Iz naše bogate ponude odaberite masažu koja će Vam osvežititi um i obnoviti fizičku energiju. Mi nudimo masaže sa raznih delova sveta, insirisane kulturom raznih naroda i njihovom ophodjenju prema duhu. Za nas je masaža ritual.

Doživljaj masaže je za nas više od dodira. Ona je topla dobrodošlica, lepa reč, profesionalna uluga i spoj energije. Inspiracija čula i uma koja približava tihom kutku unutar bića.

O kursu.
Drugo stanje žene, je svakako jedno od najposebnijih perioda života. Ono iako nosi puno radosti, ima i izazove koji se najviše odnose na telo (dodatni teret koji opterećuje ligamente i mišiće) i um (napetost i promena raspoloženja).Masaža je jako poželjna i primenljiva u toku trudnoće. Ona pomaže da umiri stress i napetost koja se nagomilava u telu, i na taj način pruža emotivnu i fizičku podršku.

Pre izvođenja masaže, moramo znati na koji način je pozicioniranje klijentkinje najudobnije, kako se konsultacija pre masaže modifikuje, na koji način opustiti specifičnu grupu mišića, i naravno učiniti celokupni doživljaj relaksirajućim.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Škola relaksacione masaže /
Masaže za trudnice /
Priprema masaže kod klijenata obolelih od kancera /

Video prezentacija