Čime se bavimo?

Beogradski Aerobik i Fitness Savez – BAFS osnovan 2001. godine, član je udruženja Beogradskih Sportskih Saveza.
Pružanjem pomoći u smislu plasmana stručnih informacija, seminara i kurseva iz oblasti sporta kojim se bavimo, želimo da budemo lideri na polju edukacije u Fitness – Wellness industriji
Trudimo se da znanja iz oblasti fitness-a i wellness-a stalno unapređujemo. Pratimo najaktuelnija globalna i lokalna događanja iz oblasti kojom se bavimo. Na taj način želimo da unapredimo nivo informisanosti i znanja svih onih koji se bave ovom u svetu izuzetno popularnom aktivnosti.

BAFS je ekskluzivni član jedne od najvećih svetskih fitness asocijacija FISAF International od 2004. godine.
FISAF International je međunarodna organizacija koja se, pored organizacije svetskih i evropskih šampionata u Fitness-u, Sportskom Aerobiku i Hip – Hop-u, bavi i edukacijom personalnih trenera, fitness, aerobik i aqua aerobik instruktora i master trenera po najvišim svetskim standardima i čija je licenca prepoznatljiva priznata širom sveta. Sa ponosom naglašavamo da je BAFS – FISAF Srbija, član te velike svetske sportske organizacije.

Pozivamo vas da nam se javite kako bi mogli da vam direktno prezentiramo i prosledimo sve neophodne informacije koje su vam potrebne kako biste unapredili vaša znanja i aktivnosti iz oblasti fitnessa, wellnessa, aerobika, sportskog aerobika I hip hopa.

Nadamo se da ćemo u interesu sporta kojim se bavimo, imati dobru komunikaciju koja će rezultirati još većoj popularnosti fitnesa, aerobika i sportskog aerobika i hip hopa, kako u Baeogradu, Srbiji, tako i u regionu.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Nega lepote /
Stručni kursevi i obuke /
Međunarodni ispiti /

Video prezentacija