Čime se bavimo?

AKADEMIJA PURITY

Akademija Purity za svoje obuke izdaje sertifikate koji garantuju stručnost i koji su priznati na teritoriji Srbije rešenjem Ministarstva prosvete broj 1388/15 ali imaju i medjunarodnu priznatost i licenciranost od američkog York univerziteta te važe u svakoj zemlji. Za završene visoke studije estetike i kozmetologije, makeup umetnosti i wellness i spa terapija, kandidati stiču bachelor trogodišnje fakultetske diplome od prestižnog američkog York Univerziteta i izraelskog fakulteta za medicinsku kozmetiku, Tel Aviv.

Zapošljavanje

Akademija Purity za estetiku i kozmetologiju, osim obrazovanja nudi i mogućnosti zapošljavanja u zemlji i inostranstvu, i posreduje izmedju svojih svršenih studenata i poslodavaca na tržištu rada, pronalazeći posao svakome ko želi da se zaposli nakon studija ili završenih kurseva. Akademija takođe pomaže svakom svršenom studentu u započinjanju sopstvenog posla. Ako želite da se profesionalno bavite lepotom i estetikom, i želite zanimanje koje će uvek biti traženo i dobro plaćeno, požurite, upis na sve smerove studija traje do popune mesta o čemu se možete uvek informisati telefonom na broj 011-2420337 ili možete na Facebook stranici dobiti dodatne informacije.

Zvanje

Iza kvaliteta svakog akademskog kursa Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na međunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje Bachelor diplome York Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije na smeru Make up artist, kurs će biti priznat kao položen ispit i umanjiće se školarina u vrednosti ovog kursa.
Akademija Purity dobitnica je i najprestižnijeg Bečkog Oskara Popularnosti za 2016. godinu.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Medicinsko – kozmetički akademski kursevi /
Makeup akademski kursevi /
Estetski i frizerski akademski kursevi /
Wellnes i spa akademski kursevi /

Video prezentacija