Čime se bavimo?

Dobrodošli – Centar Lingua Franca – škola stranih jezika.
Centar Lingua Franca škola jezika je osnovana sa ciljem da pruži najbolje znanje svojim učenicima i da im kroz nastavu uz pomoć najsavremenijih metoda približi željeni jezik.U prijatnom ambijentu škole naši profesori će se potruditi da odogovore na sva vaša pitanja i da vam prenesu svoja lingvistička znanja.

Način rada.
Radimo u grupama, individualno i poluindividualno. Pored standardnih kurseva škola nudi i poslovne kurseve, kao i obuke za zaposlene, pisanje CV-ja, pripreme za razgovore i spremanje za ispite. Radimo sa svim uzrastima uz adekvatan program i proverene metode.Savremene metode učenja, kreativan tim mladih i ambicioznih profesora, odlična lokacija, sjajna atmosfera.Tu smo da vas uverimo da učenje jezika nije napor već uzbudljiva avantura! Vaš uspeh je naša profesionalna satisfakcija!

Naš način rada karakteriše pažljivo osmišljen konverzacijski metod sa primenom individualnog pristupa u radu,sa fokusom na specifične potrebe svakog polaznika. Kreiranjem realnih okolnosti u učionici, stvaramo uslove da jezikusvajate na potpuno spontan i prirodan način, a kroz konstantnu interakciju i komunikaciju na jeziku koji učite.Interaktivno okruženje pomaže nam da postižemo brze i konkretne rezultate, čija je primenljivost više negoprimetna u izuzetno kratkim vremenskim rokovima.

Naši polaznici su naši prijatelji! Dok učimo, mi se družimo i upoznajemo!
Iako je nastava koncipirana prema profesionalnim i priznatim nastavnim programima i metodama, na prvom mestu su đaci.Osluškujemo Vas i pratimo Vaše potrebe i u skladu sa tim organizujemo kvalitetne i detaljno osmišljene kurseve stranih jezika. Rastemo i napredujemo zajedno sa Vama i nismo zadovoljni dok ne dostignemo Vaš cilj.Dođite da naučite strani jezik koji želite i uverite se zašto naši đaci ostaju sa nama, od početnog, pa sve do najvišeg nivoa znanja i zašto im ostajemo u najlepšem sećanju!
  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2
Nemački jezik A1-C2
Francuski jezik A1-C2
Španski jezik A1-C2

Video prezentacija