Rubicon - škola stranih jezika logo
Rubicon - škola stranih jezika large

Čime se bavimo?

Rubicon škola stranih jezika je škola sa tradicijom dugom više od dve decenije. Kao takva spada u jednu od najpoznatijih, najkvalitetnijih i najstarijih škola stranih jezika u Novom Sadu.

U moderno opremljenim učionicama, uz poštovanje visokih standarda u kvalitetu nastave i prijateljskoj atmosferi, našim učenicima su obezbeđeni najbolji uslovi za uspešno učenje i napredovanje.

Izuzetno smo ponosni na svoj kolektiv koga čine samo diplomirani i master profesori sa višegodišnjim iskustvom, spremni za saradnju kao i za nove, fleksibilne pristupe nastavi.

Veliki deo naših polaznika došao je u Rubicon po preporuci, što je ujedno i najbolji pokazatelj našeg kvaliteta i posvećenosti svakom pojedincu.

Ono po čemu je škola Rubicon poznata, jeste po pažljivo osmišljenom metodu rada, vođenju računa o potrebama svakog polaznika kao i bliskom komunikacijom sa roditeljima.

Takođe se ističemo po članstvu u ADDVANTAGE programu u okviru Britanskog saveza, i diplomom BIG BREAKTHROUGH, što nas čini zvaničnim centrom za polaganje Cambridge ispita (FCE, CAE, CPE).

Naručito smo ponosni na činjenicu što svi naši đaci uspešno polože pomenute međunarodne ispite, sa najvišim ocenama (što podrazumeva prolaznost na ispitima 100%)!

Kursevi u našoj školi su prilagođeni svim uzrastima i nivoima znanja. Bilo da ste početnik ili već posedujete izvesno znanje jezika, u školi Rubicon ćete naći odgovarajući kurs za Vas.

Kvalitet i poverenje se stiče godinama, a mi vrednim radom ulazimo u treću deceniju postojanja…

Rubicon škola stranih jezika ima za cilj da svim našim polaznicima obezbedimo visokokvalitetnu uslugu i pružimo najsavremeniji pristup učenju i usvajanju stranih jezika.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1 – C2
Nemački jezika A1 – C2