NSchool - škola stranih jezika logo
NSchool - škola stranih jezika Large

O nama

NSchool je jedna od prvih škola koja je uvela online kurseve jezika i time se bavimo duži niz godina. Nastava je individualna/ poluindividualna i odvija se  putem Skype-a. U ponudi imamo deset jezika: engleski, nemacki, italijanski, španski, francuski, mađarski, ruski, holandski, arapski i srpski za strance.

Bogato iskustvo i proverene nastavne metode koje koristimo u radu potvrđeno su efikasne za ujednačeno razvijanje sve četiri jezičke veštine: govor, čitanje sa razumevanjem, pisanje i razumevanje na sluh. Akcenat u radu je na konverzaciji i produktivnoj primeni naučenog. Naša misija je da svim polaznicima pružimo uslugu po meri i zbog toga je svaki kurs moguće prilagoditi isključivo Vama i Vašim potrebama..

NSchool pored opštih kurseva jezika nudi i specijalizovane pripremne kurseve za međunarodne ispite (KET, PET, FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, TELC, GOETHE, OSD, DELF/DALF… ). Pripremu obavljaju kvalifikovani predavači koji su i sami imali iskustva sa polaganjem međunarodnih ispita, studijama ili radom u inostranstvu.

U toku leta Studio stranih jezika “NSchool” organizuje letnje kursevi jezika u inostranstvu po ubrzanom režimu rada. To polaznicima omogućava da za kratko vreme savladaju gradivo za koji bi im inače bio potreban ceo semestar, a da pritom uživaju u svetskim gradovima, sticanju novih prijatelja i poznanstava…

Naše kurseve možete pohađati gde god da se nalazite. Sve što je potrebno jeste da izaberete jezik i sednete za svoj računar. Sa druge strane Vas čekamo mi, spremni da svoje znanje podelimo sa Vama.

  • Online interaktivna nastava
  • Prilagođeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1 – C2
Nemački jezik A1 – C2
Italijanski jezik A1 – C2
Španski jezik A1 – C2
Francuski jezik A1 – C2
Mađarski jezik A1 – C2
Ruski jezik A1 – C2
Holandski jezik A1 – C2
Arapski jezik A1 – C2
Srpski jezik za strance /
Specijalizovane pripreme /